Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/inter/public_html/ut.php:246) in /home/inter/public_html/rendeles.php on line 7
Interfocus Tours - akciós utak, on-line foglalás kényelmesen!

  Adriai - tenger
  advent 2014
  Afrikai utazások
  Akció!!!!
  Amerika
  Atlanti - óceán
  Ázsia
  egyéni szállások
  Egyiptomi hajóutak
  Egzotikus utak
  Európa
  Fekete - tenger
  Földközi - tenger
  gasztronómiai programok
  Görög - szigetek
  Karib-tenger
  Karnevál
  Körutak, városlátogatások
  Mediterrán országok
  Nyár 2014
  őszi körutak, városlátogatások
  síutak 2014/2015
  Szilveszter 2014/2015
  Tengeri hajóutak
  Vörös-tenger
  Albánia
  Ausztria
  Bosznia-Hercegovina
  Bulgária
  Ciprus
  Csehország
  Dél-Afrika
  Dominika
  Egyesült Arab Em.
  Egyiptom
  Etiópia
  Finnország
  Franciaország
  Ghána
  Görögország
  Hollandia
  Horvátország
  India
  Indonézia
  Irán
  Írország
  Izrael
  Jamaika
  Jordánia
  Kína
  Kongó
  Kuba
  Lengyelország
  Magyarország
  Malajzia
  Málta
  Marokkó
  Mexikó
  Montenegro
  Nagy - Britannia
  Németország
  Olaszország
  Oroszország
  Peru
  Portugália
  Románia
  Spanyolország
  Svájc
  Szenegál
  Szerbia
  Szlovákia
  Szlovénia
  Tanzánia
  Thaiföld
  Tunézia
  Törökország
  Új-Zéland
  Ukrajna
  USA
  Venezuela
  Vietnám
  Üzbegisztán
  Zöld-foki-szigetek
  Örményország
Interfocust a kedvencek közé
 
Hírlevél
Utazás megrendelése
be megrendelés
További képek, nagyítás
Bangkok és Dél-Thaiföld - Angkor templomvárosa és a vidéki Kambodzsa (IF11094)
Ország: Thaiföld
Utazás: repülőgéppel
Szállás: guest house, bungaló
10 napos tavaszi olvadás a Mosoly Országában! Bangkok és Dél-Thaiföld kulturális-természeti látnivalói
+ 5 napos hosszabbítási lehetőség: Angkor templomvárosa és a vidéki Kambodzsa !!

Utazz 10 napot, de használj el csak 4 szabadnapot!: (Április 1. hétfő, munkaszüneti nap)

Kezdődik a tél? Jön a hideg? Messze még a következő nyár?

Már előre rettegsz, hogy leghamarabb jövő júliusban melegedhetsz át újra úgy igazán?

Előzd meg a naptárat, hozd előre a nyarat! Gyere és olvadj ki velünk már márciusban!!!

Utazz velünk 10 felejthetetlen napot Thaiföldön!

Éld át velünk Bangkok semmihez sem hasonlítható nyüzsgését, vesd bele magad a világ egyik legrégebbi trópusi dzsungelébe és pihenj, kalandozz, búvárkodj Dél-Thaiföld trópusi szigetein!

Ha pedig nem csak 5 szabadnapod van, hosszabbítsd meg még pár nappal az utazásod és ugorj át velünk Kambodzsába, hogy ha már eljutottál a világnak erre a felére, megcsodálhasd velünk Angkor ősi romvárosát és a körülötte élők életét!

Ne feledd:

Ez egy exkluzív kis csoport, a maximális létszám 14 fő !!! Jelentkezz minél előbb, hogy beférj a csapatba !!


Egyéb tudnivalók erről az utazásról:


Részvételi költség :
Bangkok és Dél-Thaiföld: 870 USD + 1 db. nemzetközi repülőjegy és 1 db. belföldi repülőjegy. Angkor és a vidéki Kambodzsa: 450 USD

A Budapest-Bangkok-Bangkok-Budapest nemzetközi repülőjegy várható költsége illetékekkel együtt körülbelül 210 – 230 ezer Ft.

A Phuket-Bangkok belső repülőjegy várható költsége körülbelül: 30.000 Ft

A repülőjegy ára függ a foglalás és fizetés idejétől. Az illeték ára a jegykiállításig változhat.

Előleg:
Jelentkezéskor fizetendő: Bangkok és Dél-Thaiföld: 600 USD, Angkor és a vidéki Kambodzsa: 250 USD

Hátralék:
Indulás előtt 60 nappal bezárólag fizetendő: Bangkok és Dél-Thaiföld: 270 USD, Angkor és a vidéki Kambodzsa: 200 USD + a repülőjegyek és a repülőtéri illetékek.

Időpont:
Bangkok és Dél-Thaiföld: 2013 március 29 – április 7. (aki hosszabbít, április 12-én érkezik haza)

Ennyi szabadnapot igényel:
Bangkok és Dél-Thaiföld: 4 nap, Angkor és a vidéki Kambodzsa: 9 nap (április 1-e, hétfő munkaszüneti nap)

Jelentkezési határidő:
Nincs konkrét határidő, addig tudsz jelentkezni, amíg van hely a csapatban és lehet kapni repülőjegyet. Eddigi tapasztalataink szerint mindkettő elfogy maximum 4 hónappal indulás előtt.

Foglaltság: Még van hely a csapatban :)

Létszám:
A túra jellegére való tekintettel a maximális létszám 14 fő.
A minimum létszám 8 fő.

Az ár tartalmazza:

A részletes útleírásban szereplő minden programot, az útvonalleírásban szereplő összes helyszínre szóló belépőt, a földön és vízen történő összes program szerinti utazást, az összes szállást, az étkezést a program szerint, a helyi idegenvezetők díjait, a magyar túravezetést és az utazás megszervezésének a költségeit.

Nincsenek bújtatott, rejtett költségek! Amennyiben egy-egy rövid program fakultatív, arra nyomatékosan felhívjuk a figyelmet!

Az ár nem tartalmazza:
A programleírásban nem szereplő étkezéseket, az italokat, a fakultatív programok árát, a nemzetközi és a belföldi repülőjegy ill. illeték árát, a vízum árát, a személy-és poggyász biztosítást, a sztornó biztosítást, az esetleg időközben életbe léptetett belépési-kilépési illetékek árát és az egyágyas felárat (ha valaki kifejezetten egyedül szeretne egy szobában lenni)

Utazás:
Budapesttől Bangkokig és vissza, menetrendszerű nemzetközi repülőjárattal, Phuket és Bangkok között belföldi repülőjárattal, Thaiföldön és Kambodzsában busszal, minibusszal, taxival, tuk-tuk-al, hajóval és csónakkal.

Szállás:
Bangkokban és Siem Reap-ben színvonalas guest house-okban, Bangkok és Surat Thani között hálókocsis vonaton, a Khao Sok Nemzeti Parkban igényes bungalókban és 1 éjszakát egyszerű, úszó bungalókban, Phi-Phi-n kényelmes, tengerparti bungalókban.

Étkezés:
A programban szereplő étkezéseken kívül önálló.

A túrát vezetik:
Hársas Péter és Halász Amadé

A tervezett részletes program:


1. nap, Péntek:
Repülés: Budapest - Bangkok

A délutáni órákban indul repülőgépünk Budapestről. Az éjszakát a repülőgépen töltjük.

2. nap, Szombat:
Délelőtt: érkezés Bangkok-ba, délután: ismerkedés a várossal

Gépünk az időeltolódás miatt helyi idő szerint délelőtt érkezik meg Thaiföld fővárosába, Bangkokba. Bangkok, vagy thai nyelven Krung Thep (magyarul: az angyalok városa) Thaiföld fővárosa, s egyben legnagyobb városa is. A város lakossága az 1990-es népszámlálás szerint 8 538 610 fő, míg a bangkoki agglomeráció közel 15 millió fő. A város központja a Csaophraja folyó jobb partján fekszik, a Thai-öböl (Sziámi-öböl) mellett. Beceneve: „Kelet Velencéje”. A repülőtérről egyenesen a szállásunkra megyünk, ahol lepakoljuk csomagjainkat és a nap hátralévő részét már fáradságunk mértékétől függően tölthetjük ki. Pihenhetünk egy kicsit, vagy rögtön elkezdhetünk megismerkedni ezzel az igazán érdekes és pörgő világvárossal, a helyi szokásokkal, na és a változatos ételkülönlegességekkel. Bangkok Délkelet-Ázsia pörgő metropolisza. Érdemes azonnal elengedni magunkat és megpróbálni átérezni Bangkok speciális, más városokhoz nem fogható hangulatát! :)

3. nap, Vasárnap:
Délelőtt: Városnézés Bangkok-ban, este: utazás délre

Délelőtt rövid városnézésre indulunk. Gyalogosan, tuktukkal és gyorsmozgású vízibusszal (Chao Phraya folyó) vágunk bele Bangkok leghíresebb műemlékeinek felkutatásába. Meglátogatjuk az indiai istennőről elnevezett 82 méter magas, khmer stílusban épült Wat Arun-t, a hagyományos thai masszás megőrzését és oktatását feladatának érző Wat Pho-t, mely egyben a főváros legrégebbi szentélye és benne található Thaiföld legnagyobb - aranyból készült - fekvő Buddha szobra, majd a Wat Traimit templomban található Arany Buddhát, mely a világ legnagyobb tömör arany szobra. A nap hátralevő részében sétálhatunk az óvárosban, látogatást tehetünk az újabb és újabb érdekességeket tartogató kínai negyedben, meglátogathatunk néhány buddhista templomot, esetleg felkereshetjük a Silom Road mentén elhelyezkedő felhőkarcolókat is. Aki inkább vásárlással szeretné tölteni idejét, a szállásunkhoz közel a Khao San Road-nál erre jobb helyet keresve sem találhatna! Mindenképp essünk át a tűzkeresztségen és már első nap kóstoljuk meg a szójás olajban kisütött sáskát, amit autentikus thai whiskyvel öblíthetünk le!

Estefelé élményekkel gazdagon megyünk ki a központi vasúti pályaudvarra, ahol hálókocsis vonatra szállunk és elindulunk Surat Thani-ba, Dél-Thaiföld egyik legfontosabb közlekedési csomópontjának számító városába a Maláj-félsziget keleti partján. Az éjszakát hálófülkéinkben a vonaton töltjük.

4. nap, Hétfő:
Surat Thani, Khao Sok Nemzeti Park

A kora reggeli órákban érkezünk meg a Khao Sok Nemzeti Park bejáratához, utazásunk következő állomásához, ahol igazán különleges környezetben, közvetlenül a dzsungel szegélyén, cölöpökre épült bungalókban foglaljuk el szállásunkat. Ezután felfedezzük a környék látnivalóit.

A Khao Sok 738 km2-es területét 1980-ban nyilvánították védetté. A környéket összefüggő dzsungel borítja, amelyen belül rengeteg gyönyörű vízesés és mészkőszirt található. A világon egyedülállóan gazdag növény- és állatvilágáról híres Khao Sok Nemzeti Park esőerdei ökoszisztémája hosszú ideje csak keveset változott, egy 160 millió éves roppant fajgazdag ökológiai rendszer maradványa. Több mint 170 madárfaj, tigrisek, elefántok, tapírok, medvék és különböző majomfajok élnek itt.

Mi, csak a szükséges felszerelést hátizsákjainkba pakolva indulunk egy – a területet alaposan ismerő - vadőr kíséretében a dzsungel meghódítására. Hatalmas páfrányok, bambuszok és liánok közt gyalogolunk, de kis szerencsével rábukkanhatunk a vadlótuszra is, mely a világ legnagyobb virága. Ez a növény a Földön csak a Khao Sok Nemzeti Parkban és a szomszédos rezervátumokban fordul elő. A Rafflesia faj virágai olykor a 80 centimétert is elérhetik.

Pár órás gyaloglás után érjük el a Ton Gloy vízesést, ahol nyugodtan fürödhetünk egyet a kristálytiszta vízben. Innen dzsungeltúránk legkalandosabban elérhető célpontja, a Tan Sawan vízesés felé vesszük az irányt. Lassan haladunk a sűrű növényzet között egészen addig, amíg el nem érjük a vadregényes Sok folyót. Itt belegázolunk a vízbe és 1 kilométeren keresztül a mederben folytatjuk utunkat. A friss víz derékig ér, igazi felüdülés elfáradt tagjaink számára. Körülbelül háromnegyed órás „vizitúra” után érjük el a gyönyörű vízesést, ahol megállunk pihenni, majd ezt követően a park növényekkel sűrűn benőtt ösvényein próbálunk utat törni magunknak, hogy eljussunk a Bang Laen folyó mentén található Síp-et-Chan, valamint a Bang Le-ap Nam vízesésekhez. Idilli környezetben, igazi esőerdőben túrázunk, miközben ha szerencsénk van, láthatjuk amint a bambuszok és rattanok ágain gibbonok és makákók ugrálnak. Az éjszakát a már ismert, a park bejáratához közel található bungalóinkban töltjük.

(Fakultatív program ha valaki fáradt, vagy nem szeretne kirándulni: Pár órás lefelé csordogálás – vezetővel! - a sűrű növényzettel övezett Khao Sok folyón)

5. nap, Kedd:
Egész napos kirándulás: Khao Sok Nemzeti Park - Khao Sok Lake Tour

Ismét korán kelünk, majd a reggelit követően folytatjuk a nemzeti park felfedezését de most nem a szállásunk mellett közvetlenül található részre látogatunk ismét, hanem kicsit messzebb megyünk és egy egész napos kirándulás keretében felfedezzük a Khao Sok területén található gyönyörű vadregényes tavat és a körülötte lévő természeti látványosságokat. Rövid utazást követően jutunk el a tó partjára, ahol egy nagy méretű csónakba szállunk és gyönyörű mészkőszirtek, vadregényes öblök között jutunk el a tó egyik legeldugottabb sarkába, ahol romantikus úszó bungalóink várnak bennünket. Csomagjaink lepakolása után rövid túrázásra indulunk a szállásunkhoz közeli kilátópontra, majd egy bőséges ebédet követően dzsungeltúrával összekötött barlangászattal folytatjuk napunkat. Biztos, hogy hulla fáradtan fogunk visszaérkezni szállásunkra, de az is biztos, hogy ez senkinek nem fogja elvenni a kedvét attól, hogy egy – a kristálytiszta és kellemesen meleg vízben történt – frissítő úszást, illetve az ismét kiadós vacsorát követően ne jöjjön velünk egy éjszakai csónakból történő vadlesre! Őszintén mondhatjuk, hogy ennél szebb természeti környezet nem sokfelé található a Földön. Az éjszakát a tavon úszó bungalókban töltjük.

6. nap, Szerda:
Tharnbok Koranee Nemzeti Park – mangrove kajakozás – Krabi - Koh-Phi-Phi

Hajnalban a dzsungel hangjaira ébredünk. Úszhatunk még egyet, majd a reggelit követően összepakoljuk csomagjainkat és elindulunk következő, izgalmas élményeket tartogató célpontunk, a Tharnbok Koranee Nemzeti Park felé. Az 1998-ban védetté nyilvánított 104 km2-es karsztvidék kisebb része (39,7 km2) a szárazföldön, nagyobb része (64,3 km2) pedig a tengeren/tengerben helyezkedik el. Az Ao Leuk és a Mueang tartományok területén található park híres arról, hogy benne az örökzöld esőerdő ugyanúgy fellelhető, mint a sűrű mangrove. Mindezeken felül, több mint 150 különböző fajta madár és egyéb állat gazdagítja a látnivalókat. Ha szerencsénk van, láthatunk maláj repülő lemúrt, gibbonokat vagy egyéb gyors kis mongúzt is.

Rövid utazás után érkezünk meg a Nemzeti Park és egyben a mangrove erdő bejáratához, ahol két fős tengeri kajakokba szállunk és pár órás evezésre indulunk, hogy testközelből felfedezhessük fel az itt található egyedülállóan összefüggő mangrove erdőt és a benne rejtőző különleges cseppkőbarlangokat.

Mangrove erdőket csak a forró égövön a tengerpartok árterén találunk. Az itt élő fák különlegessége, hogy léggyökereik szinte teljesen behálózzák a partot. Evezés közben körülöttünk a fákon majmokat, a vízben polipokat, valamint szerencsés esetben óriási - egyébként ránk nézve teljesen ártalmatlan - varánuszokat láthatunk. A sűrű mangrove között rejtve található cseppkőbarlangok közül előbb a 2-3000 éves sziklarajzokkal ékesített Pee Hua Toe, majd pedig az alagútszerű formájáról nevezetes Lawt barlangot látogatjuk meg. Az elsőnél kiszállunk csónakjainkból, és gyalogosan derítjük fel a régi korok embereinek menedéket adó járatokat, míg a másodiknál kajakjainkkal együtt evezünk át a fejünk felett ezernyi lelógó cseppkővel díszített lélegzetelelállítóan gyönyörű trópusi karsztbarlangon. Rövid ebédszünet erejéig visszamegyünk a mólóhoz ahonnan reggel indultunk, majd még két tengeri cseppkőbarlangot keresünk fel csónakjainkkal. A mangrove erdő és a karsztformák sokasága szemetgyönyörködtető.

Ezután visszatérünk kajakjainkkal a partra, ahol nem időzünk sokat, hanem továbbindulunk Krabi-ba, mely Thaiföld délnyugati régiójának egyik legfontosabb kikötővárosa, az Anadamán-tenger partján. Krabi-ba történt érkezésünk után rögtön a kikötőbe megyünk, és hajóra szállunk. Célpontunk a térség egyik legszebb természeti látványossága, a Hat Noppharat Thara/Ko Phi Phi Nemzeti Park részét képező Ko Phi Phi két tagból álló szigetcsoportja. A hajóút körülbelül másfél órát vesz igénybe. Egy gyönyörű öbölben kötünk ki, ahol a nagyobb sziget Ko Phi Phi Don legfontosabb települése, Ton Sai található. Nem időzünk a faluban, hanem nehezebb csomagjainkat egy tengerjáró long tail boat-ba rakjuk, mi pedig gyalogosan indulunk a sziget másik oldalán található szállásunk felé. Utunk egy igazi trópusi-szigeteki esőerdőn vezet keresztül. A körülbelül egy órás séta elteltével érkezünk meg a világ szeme elől rejtve fekvő öbölbe, ahol az elkövetkezendő három éjszakánkat töltjük. A kókuszpálmák között közvetlenül a parton elhelyezkedő, bambusznádból készült bungalóink elfoglalása után szabadprogram keretében töltjük a nap hátralévő részét. Kedvünkre úszhatunk a gyönyörű kék vízben, búvárkodhatunk a színesebbnél-színesebb halak között, de akár a közvetlenül a hullámok mosta homokparton cölöpökre épült hangulatos étteremben kipróbálhatjuk Dél-Thaiföld egyik legjellegzetesebb és legízletesebb nemzeti ételét, a Pad-Thai-t is.

7. nap, Csütörtök:
Ko-Phi-Phi Don - Ko Phi-Phi Leh - "Leonardo di Caprio project"

Reggel egész napos hajókirándulásra indulunk Ko Phi Phi Leh-re, a kisebb szigetre. Ez a sziget teljes egészében egy szigorúan védett nemzeti park, település nincs is rajta, így senkitől sem zavartatva tudunk egynapos túrát tenni. Hosszabb rövidebb snorkellezéssel - (békauszonnyal, búvárszemüveggel és légzőpipával történő palack nélküli búvárkodás) - tarkított megállókkal körbehajózzuk a szigetet. Először felkeressük a barlangrajzokkal díszített Viking-barlangot, majd ezt követően a „Beach" (azaz: "A part") című film forgatási helyszínéül szolgáló Maya-öbölbe hajózunk, ahol a moziban már látott körülmények közepette csobbanunk egyet a gyönyörű tengeröbölben, amúgy felüdülésképpen.:) A délután folyamán visszatérünk a főszigetre, ahol sétálgathatunk Ton Sai hangulatos utcácskáin, rövidebb dzsungeltúrát tehetünk a sziget északabbi részein, vagy vacsorázhatunk egyet a tengerparton. Bízvást mondhatjuk, hogy utóbbihoz a világ legromantikusabb tengerparti éttermei közül több is a rendelkezésünkre áll.

8. nap, Péntek:
Koh-Phi-Phi pihenőnap

Ezt a napot a pihenésnek szenteljük. Szabadprogram keretében van lehetőségünk minden tenger vagy dzsungel által nyújtott gyönyör maximális kiélvezésére. Aki nem szeretné a napot csak „simán” napozással tölteni, az búvárkodhat, úszhat, kirándulhat, vásárolhat, vagy csinálhat sok más mindent, a lehetőségek listája hosszú… Az éjszakát a már megszokott bungalóinkban töltjük.

9. nap, Szombat:
Délelőtt: Phi-Phi, Délután: Phuket – Bangkok

Reggel még fürödhetünk egyet az azúrkék tengerben, majd hajóra szállunk és visszatérünk a szárazföldre, Phuket híres városába. Pár órás szabadporgram keretében körbesétálgathatunk az ország egyik legforgalmasabb turista desztinációjának számító településen, majd vérző szívvel a repülőtérre megyünk és felszállunk a Bangkok felé induló járatunkra.

Azok, akik csak a program thaiföldi felén vesznek csak részt, Bangkokban átszállnak a Budapestre induló járatra, részükre az utazás itt véget ér.

Azokkal viszont, akik továbbutaznak velünk Kambodzsába, a repülőtérről már jól ismert bangkoki szállásunk felé vesszük az irányt.

10. nap, Vasárnap:
Hazautazó csoport: Érkezés Budapestre
Továbbutazó csoport: Utazás: Bangkok – Siem Reap, Kambodzsa – Tonle Sap és az Úszó Falu

A csak a 10 napos programon részt vevők, a délelőtti órákban érkeznek meg Budapestre, így marad idejük valamennyire kipihenni magukat és lélekben felkészülni a következő hétfői kínkeserves munkába menetelre.

A továbbutazó csoport tagjaival hajnalban búcsút veszünk Bangkoktól és folytatjuk utazásunkat Siem Reap - "Angkor kapuja" felé. Kora délután érkezünk meg szállásunkra.

Rövid pihenőt követően tuk-tuk-okra szállunk és elindulunk a nem messze fekvő Tonle Sap tavon lévő úszó falu felfedezésére. Utunk során bepillanthatunk a Siem Reap-en kívüli, vidéki Kambodzsa életébe, hogy azután a tóról csodálhassuk meg helyiek mindennapjait és a szép naplementét. Sötétedés után visszatérünk Siem Reap-be és gyalogosan indulunk a bárokkal és éttermekkel teli hangulatos városközpont felfedezésére. Szállás: Siem Reap.

11. nap, Hétfő:
Egész napos kirándulás Angkor romvárosában

Angkor, a hajdani kulturális-vallási központ és a khmer uralkodók nagyságát őrző templomváros, a világ egyik legnagyobb régészeti lelőhelye, több mint 100 hajdan épült templommal büszkélkedhet. IX-XIII. században épült templomainak érdekessége, hogy a várost a XV. század körül lakói elhagyták, és azóta az itt található óriási fák gyökerei szinte "bekebelezték" az épületek maradványait. A trópusi vegetáció által benőtt és elrejtett együttest csak a 19. század végén fedezte fel és tárta a világ elé egy francia természettudós, Henri Mouhot. Jelenleg az Unesco Világörökség listáján szereplő történelmi helyek egyike, a világ 6. "csodája".

Reggel, miután mindenki kipihente magát, kerékpárokat bérelünk (fakultatíve tuk-tuk-ot) és helyi vezetőnk kíséretében megkezdjük Angkor, az őserdei város felfedezését.

Sűrű nap lesz a mai, hiszen rengeteg érdekes és gyönyörű helyet látogatunk meg. Angkor Wat, Angkor Thom és Ta Prohm mellől nem hiányozhatnak pogramunkból az olyan emlékek sem, mint például Preah Ko, Bayon, Phimeanakas, Bakong és Lolei, Banteay Srei, illetve a varázslatos Prasat Kravan. Felkeressük az egykori Khmer Birodalom első fővárosának hindu főtemplomát, Phnom Bakheng-et is A templomot eredetileg 108 torony díszítette. A tornyok száma és elhelyezkedése alapján a régészek úgy tartották, hogy azok az égbolt csillagainak felelnek meg, ami a korabeli csillagászati naptár alapján készült.
A naplementét még a romoknál csodáljuk meg, majd visszatérünk Siem Reap-be. Szállás: Siem Reap.

12. nap, Kedd:
Egész napos kirándulás a Siem Reap-tól távolabb eső templomokhoz

A mai nap magunk mögött hagyjuk Angkort és egész napos kirándulásra indulunk, hogy megismerkedhessünk olyan egyéb khmer helyszínekkel is, melyek kívül esnek a hagyományos turista útvonalakon. Első célpontunk Koh Ker. A 10. században Angkor riválisa volt ez a dzsungelben rejtőző városka. Miután megcsodáltuk a látnivalókat, lehetőség szerint továbbindulunk Prasat Preah Vihear-ba. (Ha a helyzet ezt nem engedi, egy másik érdekes helyszínt nézünk meg.) A 9–12. századok között épült, Sívának szentelt templomegyüttes valaha igazi zarándokhely volt, ma többszintes elrendezésével, építészeti megoldásaival és faragásaival ejt minket ámulatba. Ha marad még időnk, felkeresünk egy kevésbé ismert, de annál gyönyörűbb tepmlomot, Beng Mealeát. Az őserdőben rejtőzködő romok igazi különlegességnek számítanak. A nap végén visszaérünk Siem Reapbe. Szállás: SiemReap.

13. nap, Szerda:
Szabadprogram

Az első nap ízelítőt kaptunk ebből a 70 négyzetkilóméteren elterülő romvárosból, de akinek ez nem volt elég, ezen a napon lehetősége nyílik rá, hogy szabadprogram keretében a saját tempójában és érdeklődési köréhez kapcsolódva bóklásszon újra a hangulatosabbnál hangulatosabb templomok között, illetve távolabbi, kevésbé látogatott templomegyüttesek felfedezésére induljon. Este pedig Siem Reap egyik hangulatos utcájának bárjaiban, a járdára kirakott bambusz fotelekben, egy pohár igazi hideg kambodzsai sör mellett mesélhetjük egymásnak felfedezéseinket.

14. nap, Csütörtök:
Reggel: Angkor, Délután: utazás Siem Reap – Bangkok - Budapest

Hajnalban a fáradhatatlanok még megcsodálhatják az Angkor-i napfelkeltét (fakultatíve léggömbről), majd pár órás pihenő után visszaindulunk Bangkok-ba. Ha marad még időnk, utoljára belevethetjük magunkat a főváros pezsgő forgatagába, majd elindulunk a reptérre, hogy fájó szívvel megkezdjük hazafelé tartó repülésünket.

15. nap, Péntek:
Érkezés Budapestre

A délelőtti órákban érkezünk meg Budapestre, így marad egy hétvégénk kipihenni fáradalmainkat, mielőtt elkezdődik a következő, már itthoni hét.

Részvételi költség :
Bangkok és Dél-Thaiföld: 870 USD + 1 db. nemzetközi repülőjegy és 1 db. belföldi repülőjegy. Angkor és a vidéki Kambodzsa: 450 USD

A forintban megadott ár az árfolyamtól függően a foglalás időpontjában változhat!


További költségek: 1 db. nemzetközi repülőjegy és 1 db. belföldi repülőjegy
biztosítások
Megrendelőlap
A megrendelés feladása előtt kérjük olvassa el a fizetési és foglalási útmutatót

Válasszon Turnust!IndulásIdőtartamÁr

TöbbletszolgáltatásokÁr
Angkor és a vidéki Kambodzsa99.000FT/fő
Az Önnel együtt utazók száma (Önön kívül) :  Kérjük irja minden Önnel együtt utazó nevét, címét, születési dátumát és útlevélszámát a megjegyzés mezőbe!
Az Ön neve:
Lakcíme:
irányítószám, város, utca, házszám
Születési dátum:
Útlevélszám:
Telefonszám:
Mobil vagy munkahelyi:
E-mail cím:
Utasbiztosítás:
Fizetés módja:
Számlacím:
Erre a névre írjuk önnek a számlát
Megjegyzés:
Kérjük írja ide kívánságait, valamint minden Önnel együtt utazó nevét, címét, születési dátumát és útlevélszámát
Az utazási szerződést elfogadom

Nyomtassa ki ezt az utazást!
Ajánlja ezt az utazást barátjának, ismerősének!
Thaiföld - További utazások
Üzenetek

Ünnepi nyitvatartás:

December 29.-én 10.00-16.00

December 30.-án 10.00-16.00

December 31.-január 04.: ZÁRVA
>>>


KÖSSÖN UTAZÁSI

BIZTOSÍTÁST

ONLINE!

 

 


WORLD TOURS
UTAZÁSI IRODA

1113 Budapest
Villányi út 52.

Tel:+36-1-279-0075

+36-70-334-1133 (10:00-17:00)

E-mail:
worldtours@
worldtours.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől - péntekig 10:00-17:00Árajánlatért kérjük
keresse e-mailben
vagy telefonon
Irodánkat!

 

 

 

 

  


Akciók - Partnereink - Rólunk - Foglalási útmutató - Linkcenter - Médiaajánlat - Hírlevél - Országleírások - Játék
2004 © Copyright Interfocus Kft.      Email: info@interfocus.hu      Programozás, design és hosting: Ensim.hu