Adriai - tenger
  advent 2014
  Afrikai utazások
  Akció!!!!
  Amerika
  Atlanti - óceán
  Ázsia
  egyéni szállások
  Egyiptomi hajóutak
  Egzotikus utak
  Európa
  Fekete - tenger
  Földközi - tenger
  gasztronómiai programok
  Görög - szigetek
  Karib-tenger
  Karnevál
  Körutak, városlátogatások
  Mediterrán országok
  Nyár 2014
  őszi körutak, városlátogatások
  síutak 2014/2015
  Szilveszter 2014/2015
  Tengeri hajóutak
  Vörös-tenger
  Albánia
  Ausztria
  Bosznia-Hercegovina
  Bulgária
  Ciprus
  Csehország
  Dél-Afrika
  Dominika
  Egyesült Arab Em.
  Egyiptom
  Etiópia
  Finnország
  Franciaország
  Ghána
  Görögország
  Hollandia
  Horvátország
  India
  Indonézia
  Irán
  Írország
  Izrael
  Jamaika
  Jordánia
  Kína
  Kongó
  Kuba
  Lengyelország
  Magyarország
  Malajzia
  Málta
  Marokkó
  Mexikó
  Montenegro
  Nagy - Britannia
  Németország
  Olaszország
  Oroszország
  Peru
  Portugália
  Románia
  Spanyolország
  Svájc
  Szenegál
  Szerbia
  Szlovákia
  Szlovénia
  Tanzánia
  Thaiföld
  Tunézia
  Törökország
  Új-Zéland
  Ukrajna
  USA
  Venezuela
  Vietnám
  Üzbegisztán
  Zöld-foki-szigetek
  Örményország
Interfocust a kedvencek közé
 
Hírlevél
Ország:  Úttípus:
Indulás:  Ár:
Utazás módja:Város vagy szálloda neve:

Körutak, városlátogatások

Albánia - EURÓPA UTOLSÓ TITKA ALBÁNIA
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Ausztria - Az Alpok gyöngyszemei Salzkammergut
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Ausztria - Bajorország, Tirol és a Dolomitok
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Ausztria - SALZKAMMERGUT - Hegyek gyöngyszemei…
utazás: autóbusszal
szállás: panzió***
Ausztria - Salzkammergut Tirollal fűszerezve
utazás: autóbusszal
szállás: panzió
Ausztria - Tavaszköszöntő hétvége Ausztriában
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Ausztria - Tiroli kalandozások
utazás: autóbusszal
szállás: panzió
Ausztria - Túrázás Ausztria zöld szívében
utazás: autóbusszal
szállás: *** szálloda
Ausztria - Több mint Bécs
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***/****
Bosznia-Hercegovina - Bosznia csodái
utazás: autóbusszal
szállás: panzió
További utazások részletezése:
előző 10 | 1 - 10 | 11 - 20 | 21 - 30 | 31 - 40 | 41 - 50 | 51 - 60 | 61 - 70 | 71 - 80 | 81 - 90 | 91 - 100 | 101 - 110 | 111 - 120 | 121 - 130 | 131 - 140 | 141 - 150 | 151 - 160 | 161 - 170 | 171 - 180 | 181 - 190 | 191 - 200 | 201 - 210 | 211 - 220 | 221 - 230 | következő 10
Körutak, városlátogatásokra egzotikus utazások
További képek, nagyítás
Bosznia-Hercegovina kincsei (IF8857)
Ország: Bosznia-Hercegovina
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel***
1. nap: Budapest-Jajce-Medjugorje
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Jajce hegyek között elterülő festői kisvárosába, mely a képek tanulsága szerint már a múlt században megragadta Csontváry Kosztka Tivadar képzeletét. Városnézés a főbb látnivalókkal, majd továbbutazás a Mostar-Medjugorje útvonalon a Neretva völgyében. Szállás elfoglalása Medjugorjében, vacsora után esti séta a városban.


2. nap: Kravica-Pocitelj-Radimlja -Blagaj-Mostar-Szarajevó
Reggel megtekintjük a Kravica vízesést, majd a hegyoldalba épült festői kisváros, Pocitelj következik. Következő látnivalónk Radimlja középkori temetője, ahol a környék legcsodálatosabb és legmisztikusabb műemlékeit tekinthetjük meg. Ezután folytatjuk utunkat Blagaj városába, mely rövid ideig Hercegovina független uralkodóinak székhelye volt. Megtekintjük a festői környezetben található Buna különlegesen bővizű forrása fölé épített pihenőházat, kolostort, melyet a legenda szerint a táncoló dervisek alapítottak. Utolsó megállónk Bosznia legkeletiesebb városába, Mostar. Hercegovina fővárosa a Hajrudin által tervezett öreg hídjáról vált világhírűvé, mely a Világörökség része. Este a szállás elfoglalása Szarajevóban, vacsora a szállodában.


3. nap: Szarajevó-Visoko
Városnézés Bosznia-Hercegovina fővárosában, Szarajevóban. A város rendkívül színes etnikummal és emiatt változatos kultúrával rendelkezik, így látogatásunk alkalmával a különböző vallási nézeteket valló városlakók szokásaival is megismerkedhetünk. A török építészet megannyi műemléke szép kontrasztban áll a Monarchia által hátrahagyott középületekkel, és az országot uraló vallási sokszínűségnek teret adó templomokkal mely garantáltan lenyűgözi a látogatókat. Városnézésünk alkalmával természetesen Ferenc Ferdinánd osztrák-magyar trónörökös merényletének színhelyére is ellátogatunk. Az óvárosban megtekintjük a Gazi Huszref bég-dzsámit, majd a vízipipás bazárvilág a Bascsarsija negyede következik. A szűk, sikátoros utcácskákon járva az iszlám világ semmihez sem hasonlító utcaképe fogadja az érkezőt. Az óváros kanyargó utcáiban és az ottani bazárokban számos érdekes dísztárgy és kulináris élvezet közt válogathatnak a látogatók. Délután a városnézés folytatása egyénileg Szarajevóban, vásárlási lehetőség a bazárban vagy kirándulás a bosnyák piramisok érdekes és sokat vitatott vidékére. Visokoba, az egyik legrégebbi bosnyák városba látogatunk, amely a nemrégiben felfedezett piramisokról vált világhírűvé. A piramisok misztikus világát egy gyalogtúra során a földfelszínéről is megvizsgáljuk majd egy izgalmas kaland veszi kezdetét az Nap piramisok alatt futó kacskaringós alagútrendszer felfedezésével. Lefotózhatjuk az itt felfedezett rovásírások maradványait is majd visszautazás Szarajevóba.


4. nap. Szarajevó-Travnik-Budapest
Hazautazás. Útközben városnézés az Európa isztambuljaként is emlegetett Travnikban, ahol legfontosabb látnivalónk az ország egyik legszebb dzsámija, a Tarka Dzsámi, melynek földszintjén valamikor vásárcsarnok működött. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.




2014. tavaszától Bosznia-Hercegovinában kötelezővé tették a helyi idegenvezető igénybe vételét, melynek díja 3 EUR/fő.

Utazás: autóbusszal Szállás: panzió/*** szálloda Ellátás: reggeli
.
Körutak, városlátogatásokbe utazási irodák
További képek, nagyítás
Kristályok és porcelánok varázsában (IF10002)
Ország: Csehország
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel***/****

1. nap: Szeged (Pécs, Debrecen) – Budapest – Cesky Krumlov (440 km)

Reggeli indulás, utazás Ausztrián keresztül Dél-Csehországba. Egy igazi gyöngyszemet keresünk fel a Moldva folyó mentén. Cesky Krumlov történelmi negyedét az UNESCO 1992-ben a világörökség részének nyilvánította. A krumlovi vár a prágai Hradzsin után Csehország második legnagyobb vára. Öt udvarból és negyven épületből áll és hozzá tartozik egy hét hektáros kastélypark is. A város egyik jelképe a kör alakú vártorony. Egyedülálló látványosság a jó állapotban fennmaradt barokk színház, amelyhez hasonlóból csak néhány van a világon. Szállás Dél-Csehországban.

2. nap: Hluboka – Prága (150 km)

Reggelit követően Hlubokába utazunk. Egy kisebb sziklaszirt tetején álló XVI. századi kastély először barokk, majd ezt követően angol gótikus stílusban épült. (Gyalogos hegyi sétával érjük el a díszparkját és a bejáratot.) A kastély 140 gazdagon berendezett szobával és 11 toronnyal büszkélkedik. Látogatásunkat követően irány Prága, melynek történelmi központja szerepel a Világörökségek listáján. A délutánt a cseh főváros megismerésének szenteljük. Sétánkat a várnegyedben kezdjük: Hradzsin, Szt. Vitus Katedrális, mely a gótikus építészet egyik kiemelkedő épülete. A dombról leérve, és a látványos Károly-hídon áthaladva az óvárosban gyönyörködünk: a különleges Orloj órájában és a belváros szépen renovált épületeiben. Szállás Prágában.

3. nap: Prága – Drezda (155 km)

Reggeli után Szászország fővárosába, Drezdába utazunk. A várost az Elba folyó szeli ketté. Sétánk során a II. Világháború alatt sokat szenvedett, majd utána gyönyörűen újjáépített város épületeit csodálhatjuk meg. Látjuk a híres Semper-operát, a Miasszonyunk-templomát, az egykori szász választófejedelmi palotát, ahol a csodás kincseket felsorakoztató Grünes Gewölbe – kincstára is található, a régi és az új piacteret, a Brühl-teraszt, melyet Európa erkélyeként is emlegetnek. Drezda Elba-parti területe is világörökség volt, de elvették tőle a címet. Miért? Erről is beszél idegenvezetőnk. Délután a szabadprogram alatt, aki akar, megtekintheti a Zwinger kiállításait és parkját. Ez Európa egyik leggazdagabb képtára, de mesés porcelángyűjtemény is található benne. Az esti órákban szálláshelyünkre utazunk.

4. nap: Meissen – Berlin (230 km)

A híres meisseni porcelángyár megtekintésével kezdjük a napunkat. A gyárat 1710-ben alapította Erős Ágost választófejedelem, azóta világhírre tett szert. Látogatásunk során megtekintjük a porcelánkészítés legfontosabb fázisait, majd bepillantást nyerhetünk a gyár gazdag porcelántörténeti kiállításába, ezt követően vásárlási lehetőségünk is lesz. Programunk után a „régi-új” német fővárosba, Berlinbe utazunk. Az ultramodern stílusban újjáépült, a „harmadik évezred fővárosának is nevezett” metropoliszban az autóbuszos és gyalogos városnézés során megismerjük a legfontosabb látványosságokat: kormányzati-negyed a Bundestaggal (ez volt a Reichstag), Brandenburgi-kapu, Potsdamer Platz, Checkpoint Charlie, az Alexanderplatz és környéke a TV-toronnyal. Sétákat teszünk a „régi Berlin” negyedeiben is, mint pl.: a Nikolai-viertelben, vagy éppen a Csendőr-téren. De látjuk még a Vörös-városháza, a hatalmas berlini Dóm épületeit is. Ezt követően kirándulunk buszunkkal a Humbold Egyetem és az Unter den Linden érintésével Charlottenburgba és a híres Kurfürstendammra. Még mindig észreveszi a figyelő szem a két Berlin közötti építészeti különbséget, valamint az egykori Kelet- és Nyugat-Berlint elválasztó fal mementóit is, melyeket gyalogosan és buszunkból is megszemlélünk. Szállás Berlinben.

5. nap: Berlin – Potsdam – Lipcse (200 km)

Reggeli után szabadprogram Berlin központjában. Aki akar, azokkal az idegenvezető elmegy az UNESCO Világörökség listáján is szereplő Múzeum-szigetre. Itt öt világhíres múzeum is található, ezek közül is a leghíresebb a Pergamon Múzeum és a Nemzeti Galéria. Kb. 2 órás szabad nézelődés a választott múzeumban. A berlini kulturális csemege után Potsdamba látogatunk. Koradélután a híres uralkodó Nagy Frigyes nyári rezidenciáját, a „porosz Versailles-nak” nevezett, Sanssouci-kastélyt keressük fel. A barokk kastély maga is látványos, de a parkja még csodálatosabb. Ez is a Világörökség része. Nézelődésünk után továbbutazunk Lipcsébe, szállás.

6. nap: Lipcse – Prága (255 km)

Reggel kezdjük Lipcse látnivalóinak megtekintését. Bach itt élt és zenélt. Megtekintjük „munkahelyét” a Tamás-templomot, mely előtt van a zeneszerző szobra is. Felkeressük a piactér szépen gondozott palotáit, a régi kereskedelmi tőzsdét, az óvárosházát és a Mädler-passzázst, majd a muzsika fellegvárainak is nevezett épületeket, a Gewandhaust és az Operaház épületét (kívülről). Ezt követően sétálunk a hangulatos belvárosi utcákon. Koradélután hagyjuk el a várost és felkeressük a Népek csatájának helyszínét. Napóleon első vereségének helyszínén, ott ahol több mint 120.000 ember halt meg, most egy hatalmas emlékmű magasodik. Aki szeretne, felmehet az emlékmű tetején kialakított teraszra, ahonnan csodás panoráma tárul elénk a környékre és Lipcsére. A kilátóterasz lifttel és lépcsők igénybevételével közelíthető meg. Szállásunk Prágában lesz.

7. nap: Prága – Kroměřiž – Budapest (620 km)

Reggeli után egy kevésbé ismert városban, Kroměřížben (régi nevén: Kremsier) teszünk rövid sétát. Történelmi központja a főtér és a mellette álló Püspöki palota területe, a palotakerttel és a közelben található reneszánsz-barokk virágoskerttel, melyet 1998‑ban az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánított (külső fotózás). A város Közép-Morvaország kulturális centruma és 1997‑ben Csehország legszebb történelmi városává választották. Hazautazás, Budapestre érkezés az esti órákban. Ezt követően mindenkit a felszállási helyére szállítunk.



Min. létszám: 35 fő

Utazás: Légkondicionált autóbusz
Szállás: ***-**** szálloda
Ellátás: Reggeli (fakultatív vacsora)

Mini körút Csehországban (IF9202)
Ország: Csehország
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel***
1. nap: Brno (Brünn), Telč
Elutazás Szé­kes­fe­hér­vár­ról a Piac téri parkolóból 4.45-kor, Bu­da­pest­ről az autóbusz 6 órakor indul a Déli pálya­ud­var­tól. Utazás a Budapest – Tatabánya – Győr – Rajka út­vo­na­lon Brnóba, Csehország máso­dik leg­na­gyobb városába. Is­mer­ke­dés a szép belvá­rossal (Dóm, Piac tér, Régi városháza – pano­ráma a toronyból stb.). Következő úti célunk a dél-morva­országi Telč, ahol a főtér töké­le­tes­sége szinte min­den képze­letet felülmúl (UNESCO vi­lág­örök­ség). Rövid séta a városban, majd to­vább­uta­zás a prágai vagy Prága környéki szállo­dába (3 éj).

2. nap: Prága
Prága az elmúlt években a világ egyik leg­lá­to­ga­tot­tabb városává vált, köszön­heti ezt az európai fővá­rosok sorában egye­dül­állóan érin­tetlen vá­ros­ké­pé­nek, a közép­kortól a szecesszióig szinte minden idő­szakot felö­lelő építé­szeti örök­sé­gének. Vá­ros­né­zés a cseh fővá­rosban: Hradzsin, Szent Vitus-katedrális, Arany­mű­vesek utcája, Károly híd, Óváros tér a város­há­zával, Vencel tér stb.
A vá­ros­né­zés után marad sza­bad­idő arra, hogy sétál­has­sanak az ősi utcákon vagy beül­jenek vala­melyik híres sörözőbe.

3. nap: Karlovy Vary (Karlsbad), Prága
Kirándulás a nyugat-csehországi Karlovy Varyba, Euró­pa egyik híres fürdő­vá­ro­sá­ba. A szép fekvésű városban ma is sok pompás épület emlé­keztet az Osztrák-Magyar Monar­chia idősza­kára, amikor Karls­bad a nemzet­közi arisz­tok­rácia egyik fő ta­lál­ko­zó­he­lye volt.
Karlovy Vary után érkezés a prágai belvá­rosba a késő délutáni órákban. Közös séta, illetve sza­bad­idő az esti Prágában.
Figyelem: A félpanziós felárat befi­zetőknek a vacsora ezen a napon Prágában, egy belvá­rosi étte­remben lesz.

4. nap: Český Krumlov (Krumau)
Egy han­gu­la­tos kisváros, Český Krumlov meg­lá­to­ga­tá­sá­val veszünk búcsút Csehor­szágtól. Ez a város egy a kö­zép­kor­ból ránk maradt gyöngy­szem, az UNESCO vi­lág­örök­ség része. A Vltava folyó kanya­ru­la­tában el­he­lyez­kedő óvárosa és meg­hök­ken­tően érdekes vára sokáig emlé­ke­zetes marad a turis­táknak.
Haza­utazás Ausztrián keresztül a Bécs – Hegyes­halom – Győr – Tatabánya – Budapest – Szé­kes­fe­hér­vár út­vo­na­lon. Érkezés az esti órákban.

Figyelem: A programok sorrendje a nyitva tartások függvényében felcserélődhet.

3 éjszaka 2-3 ágyas, fürdő­szo­bás szállodai szo­bák­ban.

A szép, új 4 csil­la­gos szálloda egy Prága melletti kisvárosban található (kb. 10-15 percre autóbusszal Prágától). A légkondicionált szobákban tv, telefon, széf és ingyenes in­ter­net­kap­csolat, a tágas fürdő­szobákban fürdőkád és hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét.

A2015.07.10.-i turnus esetén: A szép 4 csilla­gos szálloda Prágában található. A bel­város tömeg­közlekedéssel 20 perc alatt elér­hető. A szépen berendezett, lég­kondicionált szobák­ban tv, telefon, minibár, széf, ingye­nes internet­kapcsolat, a fürdő­szobákban haj­szárító szolgálja a ven­dégek kényelmét.
PRÁGA-DREZDA-BERLIN (IF12049)
Ország: Csehország
Utazás: autóbusszal
Szállás: hotel***
1. nap: Budapest-Prága Elutazás Budapestről. Kora délután városnézés Prágában. Megtekintjük
a „budai” oldalon a sziklamagaslatra épített várat is, a Hradzsin-t, majd városnézésünk
után (félpanzió esetén) vacsora egy prágai sörözőben.
Szállás elfoglalása az esti órákban.
2. nap: Prága-Drezda-Berlin
Utazás Berlin-be. Útközben rövid városnézés az „Elba Firenzéjeként” is emlegetett Drezdában. Látogatásunk alkalmával megtekintjük a város jelképét, a Zwinger-t is, majd folytatjuk utazásunkat. Érkezés a Berlin környéki szállásra az esti órákban.

3. nap: Berlin
Reggeli után autóbusszal és gyalogosan fedezzük fel Berlin legjelentősebb nevezetességeit: Alexanderplatz a TV Toronnyal és a Marien Templommal, Múzeumsziget, Operaház, Gendarmenmarkt- Német Dom, Francia Dom, Koncertház, - Checkpoint Charlie, a Megemlékezés Helye (a meggyilkolt európai zsidók emlékére), Unter den Linden, a „Pompák Boulevard-ja”. Délután rövid szabadidő.
4. nap: Berlin
Második napunkat a város azon látnivalóinak szenteljük, amelyeket említve mindenki Berlinre asszociál: a Brandenburgi Kapu- Berlin jelképe, a Reichstag új épülete, Potsdamer Platz -
Berlin új központja, Siegessäule a „Győzelem Oszlopa”, Kurfürstendamm.
Késő délután szabadidő, vásárlási lehetőség.
5. nap: Berlin-Budapest
Hazautazás. Érkezés Budapestre az esti órákban.


Előfoglalási kedvezmények:
2014. január 01-31.-ig történő foglalás esetén: Rendkívüli előfoglalási akció keretén belül teljes összeg befizetése esetén 25%, előleg esetén 15% kedvezmény 5 hónapon kívüli indulás esetén! A különleges kedvezmény utanként csak korlátozott számban vehető igénybe! 25%-os kedvezménnyel utanként maximum 6 hely kerül értékesítésre! Az akció visszavonásig érvényes!
Február 1-28-ig történő foglalás esetén: teljes összeg esetén 15%, előleg befizetésével 10% kedvezmény.
Március 1-31-ig történő foglalás esetén : teljes összeg 10%, előleg befizetése esetén 5% kedvezmény
Tavaszköszöntő hétvége Prágában (IF12510)
Ország: Csehország
Utazás: Pozsony, Telč és Hluboká várkastélya, esti hajózás a Moldván
Szállás: hotel***
1. nap: Szeged – Budapest – Pozsony – Prága (605 km)

Elutazás a kora reggeli órákban Szegedről. Utazás Budapesten keresztül, majd Rajkánál lépjük át a határt. Pozsonyba érkezve ismerkedés a város szépen felújított történelmi városközpontjával, ahol számtalan magyar vonatkozású műemlékkel találkozunk. Szabadidő az Óváros téren, ahol egy kellemes hangulatú forró kávé vagy csokoládé mellett élvezzük a közelgő tavaszillatot. Továbbutazva Telc városába teszünk kitérőt. A város főterét 70 XV – XVI. századbeli lábas ház díszíti (világörökség). Az esti órákban Prága fényei köszöntenek bennünket, ahol elfoglaljuk szálláshelyünket (fakultatív vacsora).

2. nap:

Prága és a világörökségek – Moldvai hajózás (15 km)

Reggeli után ismerkedünk a cseh fővárossal: Hradzsin, Aranyművesek utcája, Szent Vitus Katedrális, Szent György Bazilika...) Sétálunk a hangulatos Óváros téren és Prága büszkeségén, a barokk szobrokkal díszített Károly hídon (Európa egyik legszebb hídja). Lehetőség nyílik bor és barna sör megkóstolására valamely hangulatos kisvendéglőben. A gyönyörűen feldíszített város elvarázsolja a turistát. Fakultatív ajánlatunk: Hajókirándulásra hívjuk az esti kivilágításban tündöklő Moldván, svédasztalos vacsorával. (Aki a fakultatív programon nem vesz részt, önköltségén választhat Prága számtalan kisvendéglője közül.)

3. nap: Prága – Hluboká – Český Krumlov – Budapest – Szeged (740 km)

Reggeli után elbúcsúzunk Prágától. Útközben Csehország legpompásabban berendezett várkastélyát tekintjük meg Hlubokán. A látvány a windsori kastélyt idézi elénk. Gyönyörű fafaragások és pazarul berendezett szobák kápráztatják el a látogatót. Utolsó megállónk a cseh városok gyöngyszeme, Český Krumlov. A kisváros igazi ékszerdoboz, méltó vetélytársa a tőle sokkal nagyobb és híresebb Prágának. Gyönyörködve sétálunk a Moldva kanyarulata által körülölelt festői, középkori reneszánsz belvárosban. Rövid szabadprogram keretében kedvünkre kóborolhatunk Csehország második legnagyobb várudvarában, valamint a középkori hangulatú óvárosban. Városnézésünket követően hazafelé indulunk Ausztrián keresztül Bécs városát érintve. Érkezés Hegyeshalmon át Budapestre az esti órákban, majd továbbutazunk Szegedre.
Kairó és egy szép Nílusi hajóút (IF11639)
Ország: Egyiptom
Utazás: repülőgéppel és hajóval
Szállás: HOTEL IMPERIAL***/****
1.nap: Kairói reptérre érkezés után, vízum intézés, majd egyiptomi partnerünkkel, külön légkondis transzferbusszal a szállodába utazunk. A szobák szétosztása után, vacsora.




2.nap: Reggeli után a Piramisok kerületébe megyünk és Keopsz, Kefrén és Mükerinosz piramisokat ismerhetjük meg, különdíj ellenében a Piramis belsejébe is bemehetünk. Onnan tovább megyünk a Völgytemplomba, a valamikori fáraók testének balzsamozási színhelyére, végül a világhírű Szfinksz-ben gyönyörködhetünk. Ezután a Papirusz műhelybe látogatunk, ahol bemutatják a papírusz növényt és az abból készíthető papirusz tekercsek ősi technológiáját, vásárlási lehetőséggel. Délután felkeressük a kairói Történelmi és Régészeti múzeum legfontosabb Ó -és Középbirodalomból feltárt nagyszerű kiállítási anyagát és Tutanchamon kincseit. A napot a 14.századi Khan El Kalili bazárral zárjuk, majd vacsora.




3.nap: Szabad program vagy Három fak.program lehetőség:

1/1: Kairó városnézés folytatása: Fak. program, Memphis és Sakkara: Kairó ókori fővárosa és temetkezési helye.Kb. 3 órás program.

1/2: Kopt negyed és Mohamed Ali mecset- Citadella. (kb. 3 órás program) Este vacsora. Az utóbbi két fak. program együtt is választható.

1/3: Esti program: Hang és Fényjátékok a Piramisok lábánál.


4.nap: Reggeli után Asszuánba repülünk. Asszuánba a köv. programok várnak: Asszuáni gát, Nasszer tó, Gránit bánya -Befejezetlen Obeliszk . Hajónkra megyünk, szobák szétosztása a hajón, ebéd. Du. 2-től Fak. program lehetőség: Philae temploma és a Nubiai falu: felukával, tevegeléssel, krokodil nézéssel és igazi nubiai házak és családok bemutatásával. Vacsora a hajón, majd kellemes séta az asszuáni parti sétányon.




5.nap: Szabad program vagy Fak. program: Kora reggel elutazási lehetőség Abu Simbel-be, ahol II. Ramszesz és feleségének csodálatos szikla templomát keressük fel. Dél körül visszaérkezünk a hajóra, ebéd és a hajó elindul Kom Ombo felé. Délután kellemes pihenés a hajó úszómedencéjében és- mellett a napozó teraszon. Kora este érkezés Kom Omboba: Szobek és Horusz templomához. Este vacsora, majd zene, tánc a hajó bárjában.



6.nap: Reggel Edfuba érkezés, Horusz templomához konflissal utazunk és bemutatjuk az ókori egyiptomi templomok egyik legszebb klasszikus példáját.. Reggeli, ezután újra pihenés a hajó fedélzetén. Később Esnai zsilipezés, közben ebéd, Kora este érkezés Luxorba: Ha időnk engedi Luxor templomát mutatjuk be esti kivilágításban. Vacsora a hajón. Ezután program a hajó bárjában.




7.nap: Reggeli után csomagjainkkal elhagyjuk a hajót. Luxor bemutatása következik:

Királyok völgye, Memnon kolosszusok, Alabástrom műhely és Karnak szentélye

Fak. program:Hatchepsut sziklatemploma. Este vacsora, szállás Luxorban.



vagy hosszabbítási lehetőség Hurghadán a repülőjáratokhoz igazítva, árak javaslatok lentebb!



8.nap:Reggeli és készülődés a reptérre, visszautazás Kairóba, majd Budapestre.



Fontos! Csak érvényes útlevéllel utazhatnak, aminek a visszaérkezés dámtumától számitva min. 6 hónapig kell érvényesnek lenni. Ezen kivül legyen benne két üres vízum oldal. Kérjük most ellenőrizzék.

Részvételi díjat 220 Ft/$ árfolyammal kalkuláltuk 2013. végén,árfolyamigazítás

( hátralék fizetéskor) az MKB bank eladási árfolyama szerint történik


Ünnepi és egyéb felárak , kedvezmények:

Húsvéti időszak: + 15%

Karácsonyi-Szilveszteri felár: + 30%

Gálavacsora díjak ünnepi időszakban: Karácsonyi: 65 €/fő, Szilveszteri: 85 €/fő

12 év alatti gyermek: -30% kedvezmény, 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

3.személy pótágyon: -1.500 Ft
Körutak, városlátogatások akciós utazások
További képek, nagyítás
NÍLUSI HAJÓ 5* DE LUX / KAIRÓ 4* (IF12388)
Ország: Egyiptom
Utazás: repülővel és hajóval
Szállás: hotel****/*****
Utazás menetrend szerinti járattal.
Elhelyezés: Kairóban Oasis 4* hotel félpanziós ellátással, 5* de lux hajó teljes ellátással, Luxorban 5* hotel félpanziós ellátással.

Körutak, városlátogatásokbe megrendelés
További képek, nagyítás
Látogatás a lappföldi Mikulásnál (IF12555)
Ország: Finnország
Utazás: repülőgéppel
Szállás: hotel***
1. nap: Budapest - Rovaniemi

Utazás Budapestről a déli órákban menetrend szerinti járattal, átszállással.

2. nap: Mikulásfalva - Santa Park - Arktikum múzeum


A mai napon fakultatívan ellátogathatunk az Északi Sarkkörön fekvő Mikulásfalvára, mely a finn Joulupukki, vagyis a Mikulás otthona, ahol karácsony közeledtével egyre nagyobb a nyüzsgés. A program során felkeressük a híres Postahivatal, ahol a gyerekek megírhatják a karácsonyi kívánságaikat, vagy különleges képeslapot adhatnak fel. A Postahivatalban szorgos manók válogatják a világ minden részéről érkező képeslapokat, melyeket egy kiállításon tekinthetünk meg. A gyerekek legnagyobb élménye, hogy a Mikulással személyesen is találkozhatnak. A helyi üzletekben és bevásárló központban számtalan ajándékvásárlási lehetőség adódik, a lapp kézműves termékektől kezdve a rénszarvasbőrből készült termékekig, melyeket a Postahivatalban csodálatos bélyegekkel és pecsétekkel ellátva fel is adhatunk.

Ezután a Santa Parkba utazunk, mely a lappföldi Disneyland. Rengeteg szórakozási lehetőség várja a kicsiket és a felnőtteket: karácsonyi sütemény készítés, Angry Birds játszópark, varázslatos szán túra, tündér postahivatal, az északi sarkkör átlépése a föld alatt, a Jéghercegnő birodalma, és ajándékkészítés tündérek segítségével. Svédasztalos ebéd a park éttermében.

Ezt követően felkeressük a világ legészakibb múzeumát, az Arktikum múzeumot, ahol Lappföld élővilágába és lakóinak életébe nyerhetünk betekintést. A múzeum egy építészeti remekmű, melynek leglátványosabb része a 172 méter hosszú üvegfolyosó. A moziteremben filmvetítés keretén belül bemutatják a sarki fény és a hónapokig tartó nappal és éjszaka jelenségét.

3. nap: Husky szánozás – Hómobil túra

A délelőtti órákban fakultatívan ellátogatunk egy husky farmra, ahol a látogatókat a barátságos kutyák lelkes ugatása köszönti. A szabadtéri tűz mellett elfogyasztott forró ital után a vendégeket megtanítják a kutyaszánozás rejtelmeire, majd kutyaszán túra a hóval borított tágas tajgán, melynek során csodálatos befagyott tavak és erdők mellett haladunk el.

A délutáni órákban fakultatívan hómobil túrán vehetünk részt, mely a legalkalmasabb lehetőség a természet vad és rejtett szépségének megtekintésére. A túrát megelőzően a vezetők elmagyarázzák a hómobilok használatát. Útközben megállunk egy forró italra, miközben a hegyről a folyóvölgy látványában gyönyörködünk.

4. nap: Rovaniemi - Budapest

A kora reggeli órákban utazás Budapestre menetrend szerinti járattal, átszállással.

Utazás: repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

Szállás: belvárosi 3*-os szálloda Rovaniemiben

Ellátás: reggeli
Körutak, városlátogatásoki utazási iroda
További képek, nagyítás
Mesés Mikulástúra Lappföldön! (IF11909)
Ország: Finnország
Utazás: repülőgéppel
Szállás: hotel
Utazás: Budapest-Rovaniemi-Budapest útvonalon a Finnair menetrendszerinti járatával helsinki átszállással.


Repülési idő: 4 óra.


Elhelyezés: Háromcsillagos, „holiday village" jellegű szálláshelyen, jellegzetes finn faházakban.


Ellátás: Svédasztalos reggeli, felár ellenében vacsora igényelhető.


Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű gyermekanimátor kíséri.Utazás: Budapest-Rovaniemi-Budapest útvonalon közvetlen Mikulás charterjárattal, átszállás nélkül. Manó-műhely a fedélzeten.

Várható menetrend: indulás: 08:00, érkezés Rovaniemibe 12:00, indulás másnap 20:00, hazaérkezés: 22:35.

Repülési idő: 3,5 óra.

Elhelyezés: Háromcsillagos, "holiday village" jellegű szálláshelyen, jellegzetes finn faházakban, vagy városi hotelben.
Ellátás: Svédasztalos reggeli, felár ellenében vacsora igényelhető.

Idegenvezetés: A csoportot magyar nyelvű idegenvezetők és gyermekanimátorok kísérik.

Minimum létszám: 150 fő (fakultatív programoknál: 30 fő)


1. nap Elutazás egy átszállást követően Rovaniemibe. Szállás elfoglalása, szabadidő.

Törpi Plusz: Tensi manóiskola, gyermek animáció a szálloda klubhelyiségében készülődés a másnapi Mikulás ünnepélyre.

2. nap Reggeli után fakultatív program: Exkluzív Mikulás ünnepély saját Mikulással egy rénszarvas farmon: 43 000 Ft/felnőtt, 32 000 Ft/gyermek. Autóbuszos kirándulás egy rénszarvasfarmra, ahol a résztvevők bepillanthatnak a lappok mindennapi életébe, és barátságot köthetnek a helyiek legfontosabb társaival, a rénszarvasokkal. A program során mindenki kipróbálhatja a rénszarvas-szánkót, és rögtönzött KRESZ-vizsgát is tehet a rénszarvasszán hajtásból és erről jogosítványt is kap. A nap fénypontja azonban a Mikulással való személyes találkozó lesz, aki külön a Tensi manók kedvéért érkezik a farmra, hogy a pattogó kandalló mellett, egy meghitt, családias hangulatú ünnepség keretében adja át ajándékait a gyerekeknek. Délután szabad program, ebéd egyénileg, szaunázási lehetőség a faházakban vagy fakultatív program: Múzeumlátogatás magyar nyelvű vezetéssel (helyszínen fizetendő):

Az „Arktikum" a világ legészakibb múzeuma, mely már kívülről is különleges építészeti látvány. Megismerkedhetünk a sarkkör növény- és állatvilágával, a lappok kultúrájával és Rovaniemi történelmével.

Törpi Plusz: Este kötényt veszünk, és közös mézeskalács sütésre hívjuk a gyerekeket a szállodában megrendezett Manóiskolába!

3. nap Reggeli a szállodában, majd közös kirándulás autóbusszal az Északi Sarkkörön található Mikulásfalvára, ahol ismét találkozunk a Mikulással, ezúttal a dolgozószobájában. Itt a csoportnak újabb lehetősége adódik, hogy a világ minden részéről ideérkező gyerekekkel együtt találkozzon a Mikulással. Ellátogatunk a Mikulás Postahivatalába is, ahol szorgos postásmanók válogatják a színes-rajzos borítékokat. Megkeressük a magyar gyerekek leveleit, átlépjük együtt a sarkkört, mely ceremóniát nemcsak közös fénykép, hanem névre szóló oklevél is tanúsít. Délután szabadidő, szaunázási lehetőség a faházakban vagy fakultatív program: Látogatás és husky szánkózás egy huskyfarmon: 29 500 Ft/felnőtt, 24 500 Ft/ gyermek. Utazás autóbusszal egy erdei husky farmra, ahol nem kevesebb, mint 75 kék szemű husky várja a kis vendégeket. A kutyák lapp gazdáik segítségével bemutatót tartanak szán- húzásból. Különleges élményben lesz részük, hiszen kipróbálhatják a havas tájon utazó „lapp taxit", a husky vontatta szánkót, azaz mindenki részt vehet egy rövid kutyaszánkózáson a farmon.

Törpi Plusz: Este karácsonyi barkácsműhely , közös ajándékkészítés a
gyerekekkel a szállodában megrendezett Manóiskolában.

4. nap Reggeli a szállodában, szabadidő vagy fakultatív erdei motoros szán
szafari: 33 000Ft/felnőtt, 18 000 Ft/gyermek. A hómobilokon kettesével ülve haladunk. Első állomásunk egy befagyott folyó, ahol mindenki biztonságos körülmények között, sík terepen próbálhatja ki tudását és bátorságát. Ezt követően a túra erdei nyomvonalat követve halad.

Transzfer a repülőtérre, majd egy átszállást követően utazás Budapestre.

Szállás Ounasvaaran Pirtit Village*** Rovaniemi

Fekvés: Jellegzetes finn faházakból álló üdülőtelep csodálatos természeti környezetben, a rovaniemi sísánc lábánál,a belvárostól kb. 8 perc autóbusz transzfer távolságra. Minden faháznak saját szaunája van és érdemes kihasználni a jól felszerelt konyha előnyeit is.

Elhelyezés: Családonként jellegzetes finn faházakban. „Kis ház" - 1-4 fő számára alkalmas 1 hálószobával konyhával, nappalival, szaunával „Nagy ház" 4-max 6 fő számra alkalmas 2 hálószobával konyhával, nappalival, szaunával

Szolgáltatások: A szállodának saját étterme, bárja, kandallós társalgója, játékszobája, számi kotája és egy tóparti tradicionális finn szaunája is van.


Fakultatív programok előzetes jelentkezés alapján:

Félpanzió a szállodában (előzetes megrendeléskor)

Felnőtt: 36 000 Ft/fő/3 alkalom ital nélkül

Gyermek (12 év alatt): 27 000 Ft/ fő/3 alkalom, ital nélkül

Exkluzív Mikulás Ünnepély egy rénszarvas farmon:

Felnőtt: 46 000 Ft/fő

Gyermek (2-14 év): 34 000 Ft/fő

Kirándulás egy husky farmra:

Felnőtt: 32 000 Ft/fő

Gyermek (2-14 év): 26 000 Ft/fő

Baleset,- betegség,-poggyász biztosítás 4 napra:

Felnőtt:

Gyermek (0-18 év): 1.380 Ft/fő

Erdei hómobil szafari :

Felnőtt: 34 000 Ft/fő

Gyermek (4-14 év): 18 000 Ft/fő

Termoruha bérlés a 2. és 3. napra - csak előzetes jelentkezéssel:

Fakultatív thermo ruha kérhető

Felnőtteknek: 3 900 Ft/fő

Gyermekeknek: 0-4 év ingyenes, 4-14 év: 2 900 Ft/fő



Részvételi díj

Kétágyas „kis” házikóban (min 2 fő) 219 900 FT/fő

gyermek pótágyon (0-12 év) 177 900 FT/fő

gyermek pótágyon 12 év felett 187 900 FT/fő



Négyágyas „nagy” házikóban (min 4 fő) 231 900 FT/fő

1. 2. gyermek pótágyon (0-12 év) 177 900 FT/fő

1. 2. gyermek pótágyon 12 év felett 192 900 FT/fő



A részvételi díj tartalma:
repülőjegy a Finnair menetrendszerinti járatain, turista osztályon Budapest-Helsinki-Rovaniemi –Helsinki-Budapest útvonalon
3 éjszaka szállás az Ounasvaara Pirtit Village szállásáhelyen
svédasztalos reggeli
repülőtéri transzferek
3 órás autóbuszos kirándulás Mikulásfalvára, találkozás a Mikulással
magyar nyelvű idegenvezetés, gyermek animáció
Manóiskola (esti közös programok, mint mézeskalácssütés, barkácsműhely). A programok napi sorrendje változhat.
Mikuláscsomag



A részvételi díj nem tartalmazza:
Repülőtéri illeték: 45 000 Ft/fő (felnőtt és gyermek), útlemondási biztosítás: 1,4%, igény szerint baleset-, betegség- és poggyász biztosítás, fakultatív programok, termoruha.
hotel egzotikus utak
További képek, nagyítás
Párizs-Versailles-Disneyland (IF12571)
Ország: Franciaország
Utazás: autóbusszal
Szállás: hotel**
1. nap: ..utazás... tranzitszállás


Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Este megérkezés a franciaországi tranzitszállásra.

2. nap: Párizs
Reggeli után továbbutazás Párizs felé, ahová délután érkezünk. Autóbuszos városnézés keretében ismerkedni kezdünk a Szajna déli oldalával: déli rakpart, a bouquiniste-ek sora, Sorbonne, Pantheon, Luxembourg kert megtekintés után az Invalídusok Dómjában megtekintjük I. Napóleon sírját. Késő délután a Diadalív, Champs-Elysées, Concorde tér, Tulériák kertje. Aznapi utazásunkat és első élményeinket egy kellemes vacsora (fakultatív) keretében pihenhetjük ki, majd a szállásunkra megyünk.

3. nap: Párizs ...Esmeralda, forradalmak, Monet és társai, marsbeli táj
Reggeli után indulás a szállásról. Egész napos városnézés autóbusszal és gyalog: Bastille tér, Nagy körút, Mocsár negyed. Gyalogos séta keretében tekintjük meg a Cité szigetet: a Notre-Dame, a Szent kápolna és egyéb csodás emlékek sora vár minket. Délután egészen más vizekre evezünk: megtekintjük az Orsay Múzeumot, az impresszionizmus legteljesebb gyűjteményét, valamint fakultatív program keretében a földkerekség leghatalmasabb kiállítását, a Louvre Múzeum felbecsülhetetlen gyűjteményeit (25 EUR*, gyermek 0-14 éves korig 15 EUR). Esti programunk keretében a Montmartre-on sétálunk, a Moulin Rouge, Festők tere, Sacré-Coeur bazilika érintésével. Visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap: Párizs - Versailles... csatazaj, romantika, káprázat
Délelőtt a XVII. század pompás örökségét, a versailles-i kastélyt tekintjük meg fakultatív programként (45 EUR, gyermek 0-14 éves korig 30 EUR), majd sétát teszünk a Kis- és Nagy Trianon palotákhoz és Marie-Antoinette falujához. Délután a felhőkarcolók világával ismerkedünk a Défense negyedben, majd a Rodin múzeumba látogatunk. Este fakultatív hajókirándulás keretében gyönyörködhetünk a fényárban úszó városban (13 EUR). A nap utolsó programjaként az Eiffel toronyból élvezhetjük Párizs káprázatos panorámáját.

5. nap: Párizs- (Eurodisney)... Párizs, amilyennek Ön szeretné
Reggeli után a Pompidou Központ és a Les Halles forgatagos negyedébe látogatunk: középkori templom, üvegpalota acél keretben, "Párizs gyomra" és emberek színes kavalkádja fogad minket a Föld majd minden részéről, délután szabadprogram; vagy egész napos programként az Eurodisney varázslatos mesevilágába látogathatnak el (minimum létszám: 15 fő*). Az esti órákban Párizst elhagyva megtekintjük Reims városát, a híres koronázó katedrálissal, majd utazás a tranzitszállásra.

* Amennyiben a jelentkező száma nem éri el a minimális létszámot, abban az esetben a Disneyland fakultatív programot választó utasok egyénileg utaznak ki az élményparkhoz. Idegenvezetőnk természetesen segít az útbaigazításban.

6. nap: Hazautazás - ismét otthon
Hazautazás, rendszeres pihenőkkel. Budapestre az esti órákban érkezünk.

Utazás: autóbusszal Szállás: ** szálloda Ellátás: reggeli
További utazások részletezése:
előző 10 | 1 - 10 | 11 - 20 | 21 - 30 | 31 - 40 | 41 - 50 | 51 - 60 | 61 - 70 | 71 - 80 | 81 - 90 | 91 - 100 | 101 - 110 | 111 - 120 | 121 - 130 | 131 - 140 | 141 - 150 | 151 - 160 | 161 - 170 | 171 - 180 | 181 - 190 | 191 - 200 | 201 - 210 | 211 - 220 | 221 - 230 | következő 10
Franciaország - AZ ALPOK ÉS PROVENCE LEGJAVA
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Franciaország - Burgundia-Elzász-Lyon és az Alpok vidéke
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**
Franciaország - FRANCIA RIVIÉRA
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Franciaország - Karácsonyi hangulat Elzászban
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Franciaország - Normandia és Bretagne
utazás: Autóbusszal
szállás: ** szálloda
Franciaország - Párizs
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel
Franciaország - Párizs - Loire - Giverny - Versailles - Trianon
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Franciaország - Párizs - Loire Extra
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel**
Franciaország - Párizs - Versailles (-Disneyland) 3nap/2éj
utazás: repülővel
szállás: Párizsban elhelyezés ***-os belterületi, metróközeli szállodákban
Franciaország - PÁRIZS - Versailles - (Disneyland) 4nap/3éj
utazás: utazás repülővel Budapest – Párizs – Budapest útvonalon
szállás: Párizsban elhelyezés ***-os belterületi, metróközeli szállodákban
Franciaország - Párizs - Versailles - (Disneyland) 5 nap repülővel
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Franciaország - Párizs - Versailles - Disneyland repülővel
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel****
Franciaország - Párizs és kastélyok tavasszal
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***/****
Franciaország - Párizs városlátogatás
utazás: repülővel
szállás: hotel
Franciaország - Párizs-Loire
utazás: luxusbusszal
szállás: hotel**
Franciaország - Romantikus Provence
utazás: luxusbusszal
szállás: **/*** szálloda
Franciaország - Szilveszter Párizsban
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel***
Franciaország - Szilveszter Párizsban
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel**
Franciaország - Szilveszter Párizsban
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel**
Franciaország - Tavaszköszöntő hétvége Párizsban
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Franciaország - Tavaszköszöntő hétvége Párizsban
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel
Franciaország - Világörökségek nyomán Franciaországban
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**
Franciaország - Virágkarnevál Nizzában, Citromfesztivál Mentonban
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Görögország - Athén
utazás: repülővel - a WIZZAIR járatával
szállás: Hotel**/***
Görögország - Klasszikus görög körutazás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Görögország - KULTÚRA ÉS PIHENÉS HELLÁSZ TÁJAIN
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Görögország - KÖRUTAZÁS GÖRÖGORSZÁGBAN
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Görögország - Tavaszköszöntő Hétvége Athénban
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Hollandia - Amszterdam
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Hollandia - Körutazás Hollandiában
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Hollandia - Tulipánvirágzáskor Hollandiában
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***/****
Horvátország - Belgrádtól a Vaskapuig
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Horvátország - Csillagtúra az Isztrián
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Horvátország - Dubrovniktól az Isztriáig II.
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Horvátország - Hétvége a Plitvicei- tavaknál
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Horvátország - Isztriai-félsziget napos tájain
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel ***
Horvátország - Tavaszköszöntés Rab-szigeten
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***/****
India - A színpompás Rajasthan
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***/****
India - Az Aranyháromszög és Varanasi
utazás: repülőgéppel
szállás: szálloda****
India - India - Arany háromszög
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***/****
India - India - Nepál
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel***/****
India - India Arany Háromszög körút
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel
Indonézia - Csillagtúra Bali szigetén, látogatással Szingapúrban
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel
Irán - Irán: a mesés Perzsia
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***/****
Irán - Iráni körutazás - perzsa emlékek
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Irán - Körutazás Iránban
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel
Írország - A smaragd sziget: Írország
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel***
Izrael - Izrael-Jordánia
utazás: repülőgéppel
szállás:
Izrael - Izraeli körutazás
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel
Izrael - Izraeli mozaik
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Izrael - Körutazás Izraelben, üdüléssel Eilaton
utazás: repülőgéppel
szállás: középkategóriájú (Hotel***) szállodákban, kétágyas szobában
Izrael - Tel Aviv-i hosszú hétvége
utazás: repülővel
szállás: RUTH DANIEL RESIDENCE 3*
Izrael - Tel Avivi hosszű hévége
utazás: reülőgéppel
szállás: GOLDEN BEACH 3*
Jordánia - Jordánia, a szentek földje
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Jordánia - JORDÁNIAI KÖRUTAZÁS 3*
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Jordánia - JORDÁNIAI KÖRUTAZÁS 4*
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel****
Kína - Dél-Kína: Hongkong – Jangce folyó – Sanghaj
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel****
Kína - Körút Kínában (Peking - Xian - Shanghai)
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel****
Kína - Shanghai - Peking a szuperexpresszel
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***/****
Kuba - Kuba - varázslatos karibi körutazás
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel
Lengyelország - Advent Krakkóban
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Lengyelország - Advent Zakopaneban
utazás: autóbusszal
szállás: panzió
Lengyelország - Kalandozás Dél-Lengyelországban
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Lengyelország - Körutazás Dél-Lengyelországban
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Lengyelország - Magas-Tátra, Krakkó, Dunajec-áttörés
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Lengyelország - Szilveszter Krakkóban
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel**
Lengyelország - Tavaszköszöntő hétvége Krakkóban
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Málta - Málta-Sliema / St. Julians
utazás: repülőgéppel
szállás: Alexandra Hotel***
Marokkó - KIrályi városok körutazás
utazás: Repülővel
szállás: Hotel***/ Hotel****
Montenegro - AZ EZERARCÚ BALKÁN
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Montenegro - MONTENEGRÓ
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Nagy - Britannia - ANGLIAI MOZAIKOK
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Nagy - Britannia - Brüsszel – London - Párizs
utazás: autóbusszal
szállás: Londonban családoknál (3 éj), Formule 1-es tranzitszálláson (1-1 éj), 1 éj tranzitszállás német területen
Nagy - Britannia - Látogatás Európa méltóságainál
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel**
Nagy - Britannia - London
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel
Nagy - Britannia - SKÓCIA - SKYE SZIGET
utazás: repülővel
szállás: Hotel***
Németország - A Bódeni tó és a Fekete-erdő varázsa
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Németország - Advent Nürnbergben
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**
Németország - Bajor Kastélyok
utazás: luxusbusszal
szállás: ****hotel/Panzió
Németország - Bajorország, Tirol és a Dolomitok
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Németország - Drezda-Berlin-Potsdam
utazás: luxusbusszal
szállás: Hotel ***
Németország - Mesebeli kastélyok nyomában Bajorországban
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Németország - SZÁSZ SVÁJCI BARANGOLÁSOK
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - A Dolomitok varázsa...
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - A RIVIÉRA KINCSEI
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Adriai romantika
utazás: luxusbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - ADVENT TRIESZTBEN ÉS PADOVÁBAN
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Olaszország - Adventi barangolások Velencében és Triesztben
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Adventi fények toszkána legszebb városaiban
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Az operák világa
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - BORTÚRA VENETOBAN
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Egyéni városlátogatás Milánóba repülővel
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel
Olaszország - Egyéni városlátogatás Nápolyban repülővel
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - Észak-Olaszországi barangolások
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Firenze - A reneszánsz bölcsője
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Garda -tó és Gardaland
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - GARDA TÓ & TRENTO - Havas hegycsúcsok és pálmafák…
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - HÉTVÉGE BOLOGNÁBAN ÉS S. MARINOBAN
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Hétvége Velencében
utazás: luxusbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - ÍZES ITÁLIA
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Karnevál Toszkánában
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Kastélyok és romantika
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Lombardiai romantika az Észak-Olaszország tóvidék
utazás: luxusbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - MURÁNÓI ÜVEGFÚVÁS NEM CSAK KEZDŐKNEK
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Nápoly repülővel
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel****
Olaszország - Nápoly-Sorrento
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel**/***, tengerparti bungaló
Olaszország - Nyaralás Lido di Jesoloban
utazás: Autóbusszal
szállás: Apartman
Olaszország - Olasz tóvidék kincsei
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Olaszország kincsei tengerparti nyaralással
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Operaelőadás Veronában
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Primavera All'Italiana
utazás: autóbusz
szállás: hotel***/****
Olaszország - PUCCINI FESZTIVÁL
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - REGATTA STORICA
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Róma 4nap/3éj
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel***
Olaszország - Róma városlátogatás
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel****
Olaszország - Róma, az örök város
utazás: autóbusz
szállás: mobile home-okban
Olaszország - Róma- Repülős hétvége
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - Római barangolások
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel *** /****
Olaszország - Római séták
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel***
Olaszország - Római vakáció
utazás: Autóbusszal
szállás: 1 éj Velence környékén *** szálloda, 6 éj római üdülőközponti házaiban, 1 éj *** szállodában Montecatiniben
Olaszország - Rómát látni...
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Olaszország - San Marino
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Szilveszter a Garda tónál
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Szilveszter Nápolyban
utazás: repülővel
szállás: hotel****
Olaszország - Szilveszter Rómában
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - SZILVESZTER TOSZKÁNÁBAN
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Tavaszköszöntő Hétvége A Sorrentói-Félszigeten
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - Tavaszköszöntő hétvége Rómában
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - TOSCANA ÍNYENCEKNEK
utazás: autóbusszal
szállás: ***szálloda
Olaszország - Toszkána és Cinque Terre
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - Toszkána varázsa
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Városlátogatás Nápolyban
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel
Olaszország - Vatikán, Colosseum, Angyalvár
utazás: repülővel
szállás: hotel***
Olaszország - VELENCE A GONDOLÁK VÁROSA
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - VELENCE ÉS DOLOMITOK
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Olaszország - VELENCEI Karnevál
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - VERDI NYOMÁN - Észak-Olaszországban
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Verona-Padova-Iseo-tó
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Világörökségek Itáliában
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel ***
Oroszország - Észak Velencéje, Szentpétervár
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***/****/*****
Peru - Nagy perui körutazás
utazás: repülővel
szállás: 14 éjszaka átlagosan 4 csillagos szintű szállodákban.
Peru - Peru-az inkák öröksége
utazás: repülőgéppel
szállás: 4*-os szállodában (egy éjszaka 3*-os-ban)
Portugália - Baszkföldtől Lisszabonig
utazás: autóbusszal
szállás: hotel****
Portugália - ESTORIL
utazás: repülőgéppel
szállás: HOTEL LONDRES 3*
Portugália - Ezerarcú Portugália - kalandozás a kontinens legnyugatibb országában
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel****
Portugália - LISSZABON
utazás: repülőgéppel
szállás: HOTEL AMERICA DIAMOND'S 3*
Portugália - Madeira, az örök tavasz szigete
utazás: repülővel
szállás: Hotel***/Hotel****
Portugália - Nagy portugál körutazás
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel***/****
Portugália - Portó, a bor hazája
utazás: repülővel
szállás: hotel***
Románia - A Székelyföld legszebb tájain
utazás: autóbusszal
szállás: falusi turizmus
Románia - Barangolás a székely magyarok földjén
utazás: autóusszal
szállás: hotel***
Románia - BARANGOLÁS ERDÉLYBEN
utazás: autóbusszal
szállás: magánházak
Románia - Édes Erdély
utazás: Légkondicionált autóbusszal (WC, video és/vagy DVD, italautomata).
szállás: 8 éjszaka színvonalas 3 csillagos szállodákban, kényelmes, fürdőszobás szobákban
Románia - Erdélyen át a Duna-deltába
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Románia - Erdélyi Barangolások
utazás: autóbusszal
szállás: faluturizmus+panzió
Románia - ÉSZAK-ERDÉLYI KÖRÚT
utazás: autóbusszal
szállás: magánházaknál
Románia - Gyimesek és az Ezeréves határ a Keleti-Kárpátokban
utazás: autóbusszal
szállás: Gyimesközéplok/Hidegségpatakán faluturizmus keretében
Románia - HERKULESFÜRDŐI EMLÉK - Hajózással a Kazán-szorosba
utazás: autóbusszal
szállás: magánházaknál
Románia - ISMERKEDÉS A MOLDVAI CSÁNGÓK ÉLETÉVEL
utazás: autóbusszal
szállás: magánházaknál
Románia - Kalandozás Erdély legszebb tájain
utazás: autóbusszal
szállás: szálloda, panzió (saját fürdőszobás szobákban)
Románia - KÉT ORSZÁGON ÁT
utazás: autóbusszal
szállás: magánházaknál
Románia - Körutazás Székelyföldön
utazás: autóbusszal
szállás: faluturizmus+panzió
Románia - Körösfeketetói vásár - Erdély
utazás: Busz
szállás: Magyarlónán faluturizmusban kétágyas szobákban,fürdőszoba használattal
Románia - Máramaros - Moldva
utazás: Busz
szállás: Koltón faluturizmusban 1-2-3 ágyas szobákban fürdőszoba-használattal, Sucevitán szállodában, Kolozsváron vendégházban 1-2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban.
Románia - MOKANICÁVAL A MÁRAMAROSI-HAVASOKBAN
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Románia - Nagy erdélyi körutazás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel ***/****
Románia - NAGY MAGYARORSZÁGI NAGY KÖRÚT
utazás: autóbusszal
szállás: magánházak
Románia - SZÉKELYEK, SZÁSZOK FÖLDJE
utazás: autóbusszal
szállás: magánházak
Románia - Székelyföldi barangolások
utazás: autóbusszal
szállás: magyar családoknál
Románia - VADREGÉNYES TÁJAKON
utazás: autóbusszal
szállás: panzió
Spanyolország - Barcelona
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel****
Spanyolország - Észak-Spanyolország és Baszkföld
utazás: repülővel
szállás: hotel***
Spanyolország - Tavaszköszöntő Hétvége Barcelonában
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Svájc - Svájc, Európa gyémántja és Ausztria
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel**/***
Svájc - SVÁJCI SÉTÁK
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Szenegál - Intenzív Tánc- és Dobtábor Szenegálban
utazás: repülővel
szállás: bungalow
Szenegál - Irány Szenegál és Száhel Fesztivál!
utazás: repülőjegy
szállás: hotel
Szerbia - Belgrádtól a Vaskapuig
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Szerbia - FELFEDEZŐ ÚTON A DÉLVIDÉKEN
utazás: autóbusszal
szállás: magánházaknál
Szerbia - VAJDASÁG CSENDES TÁJAIN
utazás: autóbusszal
szállás: panzió
Szlovákia - Adventi varázslat.... Pozsony-Prága-Bécs
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Szlovákia - Kassa ünnepi díszben
utazás: autóbusszal
szállás:
Szlovákia - Komarno és a Monostori erőd, a megelevenedő történelem
utazás: autóbusszal
szállás:
Szlovákia - Történelmi magyar városok és várak
utazás: autóbusszal
szállás: panzió+hotel***
Szlovénia - Szlovénia - A kis ékszerdoboz
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Szlovénia - Szlovénia csodái és a Plitvicei-tavak
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Szlovénia - Szlovénia legszebb tájain
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Thaiföld - BANGKOK-KAMBODZSA KÖRUTAZÁS
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel
Thaiföld - DÉL-THAIFÖLD KÖRUTAZÁS PIHENÉSSEL SAMUI SZIGETÉN
utazás: repülőgéppel
szállás: 3 és 4 csillagos szállodákban
Tunézia - Körút Tunéziában
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel
Törökország - ISZTAMBUL
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***/****
Törökország - Isztambul
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Törökország - Isztambul, a Boszporusz partján
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Törökország - Klasszikus török körút
utazás: repülővel és autóbusszal
szállás: szálloda****
Törökország - Klasszikus török körút
utazás: repülővel
szállás: középkategóriás szállodákban
Törökország - LÁTOGATÁS ISZTAMBULBAN AZ ŐSZI SZÜNETBEN
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel
Törökország - Nyugat-Törökország szépségei és egzotikumai
utazás: repülővel
szállás: hotel***/****
Törökország - Szilveszter Isztambulban
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel****
Törökország - Tavaszköszöntő Hétvége Isztambulban
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Törökország - TÖRÖK KÖRUTAZÁS
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***/****
Törökország - Törökország csodái 1.
utazás: autóbusszal
szállás: szálloda***/****
Törökország - Törökország csodái II.
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Törökország - Törökország-Isztambul
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel***
Új-Zéland - Cook kapitány nyomában
utazás: hajóval
szállás: hajókabin
Ukrajna - KÁRPÁTALJA - Vereckei-hágó
utazás: autóbusszal
szállás: magánházak+hotel
Ukrajna - Kárpátalja - Vereckei-Hágó - LEMBERG
utazás: autóbusszal
szállás: magánházak+hotel
Ukrajna - Kárpátaljai körút
utazás: Busz
szállás: vendégszerető magyar családoknál Visken és a Beregszász környéki falvakban
Vietnám - Dél-kelet Ázsia gyöngyszeme - Vietnám
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***/****
Üzbegisztán - Üzbegisztáni körutazás
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***/****
Örményország - Örményország titokzatos kincsei
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel
Valutaváltó (Aktuális valuta középárfolyamok):
=> HUF Magyar Forint
Üzenetek

Ünnepi nyitvatartás:

December 29.-én 10.00-16.00

December 30.-án 10.00-16.00

December 31.-január 04.: ZÁRVA
>>>


KÖSSÖN UTAZÁSI

BIZTOSÍTÁST

ONLINE!

 

 


WORLD TOURS
UTAZÁSI IRODA

1113 Budapest
Villányi út 52.

Tel:+36-1-279-0075

+36-70-334-1133 (10:00-17:00)

E-mail:
worldtours@
worldtours.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől - péntekig 10:00-17:00



Árajánlatért kérjük
keresse e-mailben
vagy telefonon
Irodánkat!

 

 

 

 

 



 


Akciók - Partnereink - Rólunk - Foglalási útmutató - Linkcenter - Médiaajánlat - Hírlevél - Országleírások - Játék
2004 © Copyright Interfocus Kft.      Email: info@interfocus.hu      Programozás, design és hosting: Ensim.hu