Adriai - tenger
  advent 2014
  Afrikai utazások
  Akció!!!!
  Amerika
  Atlanti - óceán
  Ázsia
  egyéni szállások
  Egyiptomi hajóutak
  Egzotikus utak
  Európa
  Földközi - tenger
  gasztronómiai programok
  Karib-tenger
  Karnevál
  Körutak, városlátogatások
  Mediterrán országok
  Nyár 2014
  őszi körutak, városlátogatások
  síutak 2014/2015
  Szilveszter 2014/2015
  Tengeri hajóutak
  Vörös-tenger
  Argentina
  Ausztrália
  Ausztria
  Belgium
  Bosznia-Hercegovina
  Brazília
  Chile
  Ciprus
  Csehország
  Dél-Afrika
  Egyesült Arab Em.
  Egyiptom
  Finnország
  Franciaország
  Ghána
  Görögország
  Hollandia
  Horvátország
  India
  Indonézia
  Irán
  Írország
  Izrael
  Jamaika
  Japán
  Jordánia
  Kína
  Kuba
  Lengyelország
  Magyarország
  Malajzia
  Málta
  Marokkó
  Mexikó
  Nagy - Britannia
  Németország
  Olaszország
  Oroszország
  Peru
  Portugália
  Románia
  Spanyolország
  Svájc
  Szenegál
  Szerbia
  Szlovákia
  Szlovénia
  Tanzánia
  Thaiföld
  Tunézia
  Törökország
  Új-Zéland
  Ukrajna
  USA
  Venezuela
  Vietnám
  Üzbegisztán
  Zöld-foki-szigetek
  Örményország
Interfocust a kedvencek közé
 
Hírlevél
Ország:  Úttípus:
Indulás:  Ár:
Utazás módja:Város vagy szálloda neve:

Olaszország

Olaszországra rendelés
További képek, nagyítás
A Dolomitok varázsa... (IF8296)51.120 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel***
Ind. időpontok: 2015. 07. 16. - 2015. 09. 17.
1.nap: Budapest-Misurina tó-Belluno
Indulás a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel a sziklatornyokkal ékesített Dolomitok varázslatos vidékére. Az egyedülálló hegycsoport 2009 óta része a Világörökségnek. Délután a tengerszint felett 1750 méter magasan fekvő Misurina tóhoz látogatunk. A Dolomitok egyik legszebb kirándulóhelyéről gyönyörködhetünk a 'Tre Cime di Lavaredo' híres sziklaormokra nyíló fantasztikus panorámában is. Séta a tóparton, majd látogatás Belluno városában. Belvárosi sétánk során megtekintjük a Dóm tér díszes épületeit is majd utazás a szállodába.

2.nap: Pieve di Cadore-Cortina d’Ampezzo-Bolzano
Reggeli a szállodában majd utazás Pieve di Cadore városába, ahol megtekintjük Tiziano szülőházát. TovábbutazásVeneto tartomány egyik legnépszerűbb kisvárosába, Cortina d’Ampezzoba. A Valle d’Ampezzo páratlan fekvésű gyöngyszeme,a Dolomitok királynőjeként emlegetett kisváros rendezte 1956-ban a téli olimpiát, ma pedig Olaszország egyik legnépszerűbb síparadicsoma. Cortina d’Ampezzo-ban lanovkával felmegyünk a Cinque Torri 2000 méteres csúcsára, ahonnan fantasztikus kilátás nyílik a Dolomitok színes csúcsaira. Délután a Nagy Dolomitok fantasztikus panorámaútjának egy részén áthaladva Dél-Tirolba látogatunk. A Dolomitok Kapujaként is emlegetett Bolzano Alto-Adige tartomány fővárosa is egyben. Séta a belvárosban, ahol a Dóm és a Walter tér legfontosabb épületeit is megtekintjük, majd utazás a szálláshelyre. Esti érkezés a szállodába.

3.nap: Riva del Garda-Monte Baldo-Malcesine
Utazás a Garda-tó északi partjának legszebb kisvárosába, Riva-ba. A város már a Monarchia idejében is Európa legnépszerűbb üdülőhelye volt. A hatalmas hegygerincek övezte,festői tópartot gazdag mediterrán növényzet veszi körül. Rivai kirándulásunk alkalmával azonnal megértjük majd, miért is nevezte Goethe a Garda-tavat a természet csodájának. Ezt követően hajóra szállunk és a középkorihangulatotidéző Malcesine hangulatos kisvárosába látogatunk. Séta a kikötőben, a boltokkal teli kisutcákban és természetesen a Scaligero kastély épületét is látni fogjuk. (Hajójegy: 20EUR/fő) Délután szabadidő vagy a Monte Baldo csúcsáról gyönyörködhetünk a Garda-tóra nyíló páratlan kilátásban. Visszautazás a szállodába az esti órákban.

4.nap: Bassano del Grappa-Marostica-Budapest
Utazás a Grappa hazájába, a Brenta folyó partján fekvő festői Bassano del Grappa városába. A város legismertebb nevezetessége az 1209-ből származó, többször felújított fedett fahíd. Belvárosi séta, rövid szabadidő, majd Veneto tartomány egyik legelbűvölőbb kisvárosába, a fallal körülölelt Marosticaba látogatunk. Megismerkedünk a városhoz kapcsolódó romantikus történettel, és megtekintjük a sakktábla formára kialakított teret is, ahol Olaszország egyik leglátványosabb eseménye is megrendezésre kerül. Hazautazás. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.Utazás: autóbusszal, Szállás: *** szálloda, Ellátás: reggeli

Felszállási lehetőségek:
Budapest-Déli pu., Koronaőr köz 05:30
Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km 06:15
Balatonakarattya-Lukoil 06:45
Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO 07:00
Balatonlelle-Marche 07:35
Nagykanizsa-TESCO parkoló 08:00
részletek - foglalás
Olaszországre akciós utak
További képek, nagyítás
A reneszánsz varázsa... (IF12061)
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: hotel***
1. nap: Budapest-Ferrara
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszországba. Délután városnézés Emilia-Romagna tartomány egyik legjelentősebb városában. Látogatás a vöröstéglás városfallal körülvett Ferrara-ban, melynek óvárosa az UNESCO védelme alá tartozik. Látogatásunk alkalmával kívülről megtekintjük a város impozáns jelképét, a vizesárokkal, szökőkutakkal díszített Este palotát majd a katedrális következik. Városnézésünk utolsó állomásaként meglátogatjuk az Este család közös sírhelyét a klarisszák templomában, majd a Bologna közeli szállásunkra utazunk.
2. nap: Parma-Piacenza
Reggeli után látogatás Parma városában ahol a Dóm és Teatro Farnese lesznek legfontosabb látnivalóink. Továbbutazás Piacenza városába, ahol a Farnese család történetével ismerkedünk meg. Látogatásunkat a Piazza Cavalli impozáns terének megtekintésével kezdjük majd séta a gyönyörű reneszánsz palotákban, bazilikákban gazdag városközpontban. Rövid szabadidő után visszautazás a szállodába.
3. nap: Bologna-Firenze
Délelőtt Bologna városával ismerkedünk meg. Az etruszkok által alapított város jellegzetes arculatát a hosszú, árkádos utcák, a pompás paloták, a sok régi templom, az érdekes ferde tornyok, harangtornyok és a közel nyolc kilométer hosszú XIII.-XIV. századi városfalmaradványok adják. Belvárosi sétánk alatt a Piazza Maggiore vörös téglás épületeit és a város szimbólumaként ismert ferde tornyokat csodálhatjuk meg. Folytatjuk utunkat Toszkánába. Látogatás a reneszánsz szülővárosába Firenzében. A város történelmi központja a Világörökségének része. Városnézésünk során megtekintjük a belváros legfontosabb nevezetességeit (Piazza Signoria, Palazzo Vecchio, Loggia dei Lanzi, Dóm tér), majd az Uffizi képtárban a festészettel, a Medici kápolnában a szobrászattal ismerkedhetünk meg részletes tárlatvezetés mellett. (Ár: 10.500,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő!) Érkezés Montecatini Termeben található szállásra az esti órákban.
4. nap: Firenze-Panicale-Perugia-Spello
Délután felkeressük a Medici család egyik nyári palotáját, a Villa Petraiát, mely 1865-71-ig az első olasz király, II. Viktor Emánuel rezidenciája volt majd folytatjuk az utunkat Umbria tartományába. Látogatás Panicale dombra épült, elbűvölő kisvárosában. Séta a városfallal körülölelt központban ahol a San Sebastiano templomban Perugino alkotásait csodálhatjuk meg majd a tartomány fővárosába utazunk. Városnézés Perugia-ban (San Lorenzo katedrális, Palazzo dei Priori, Fontana Maggiore) , majd látogatás Spello-ban. Az Assisi és Foligno között fekvő meseszép kisváros az umbriai reneszánsz egyik jelentős megállója. A Santa Maria Maggiore templom kápolnájában Pinturicchio freskóit tekintjük meg majd a szállásunkra utazunk.
5. nap: Assisi-Urbino
Délelőtt látogatás Assisi városában, majd a délutánt Marche régiójában töltjük. Látogatás Urbino óvárosában mely a Világörökség része. Az egyik legszebb itáliai reneszánsz palota, a Palazzo Ducale mellett megtekintjük Raffaello házát és a Dóm épületét is. Szálláshely elfoglalása Rimini közelében az esti órákban.
6. nap: Rimini-Budapest
Ma reggel a Malatesták történetével ismerkedünk meg Rimini óvárosában, majd megkezdjük utunkat Magyarországra. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban.


Utazás: autóbusszal Szállás: *** szálloda Ellátás: reggeliElőfoglalási kedvezmények:
2014. január 01-31.-ig történő foglalás esetén: Rendkívüli előfoglalási akció keretén belül teljes összeg befizetése esetén 25%, előleg esetén 15% kedvezmény 5 hónapon kívüli indulás esetén! A különleges kedvezmény utanként csak korlátozott számban vehető igénybe! 25%-os kedvezménnyel utanként maximum 6 hely kerül értékesítésre! Az akció visszavonásig érvényes!
Február 1-28-ig történő foglalás esetén: teljes összeg esetén 15%, előleg befizetésével 10% kedvezmény.
Március 1-31-ig történő foglalás esetén : teljes összeg 10%, előleg befizetése esetén 5% kedvezmény
Olaszországi egzotikus utak
A Vezúvtól az Amalfi - partokig (IF6434)111.500 FT/fő
Ország: Olaszország
Utazás: Autóbusszal vagy repülővel
Szállás: Hotel***
Ind. időpontok: 2014. 10. 27. - 2014. 10. 28.
1. nap: Szeged-Budapest-Miramare-Ferrara (810 km)

Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba. Útközben rövid pihenőt tartunk a festői elhelyezkedésű Miramare-i kastélynál, ahol Sissy királynő több alkalommal tartózkodott. Megtekintjük a kastélyt (kívülről) és pompás kertjét. Megérkezés az esti órákban Ferrara környéki szálláshelyünkre.

2. nap: Caserta és Nápoly (670 km)

Kora reggel indulunk Nápoly és a Sorrentói-félsziget felé. Útközben Caserta egykoron királyi palotát és annak gyönyörű kertjét látogatjuk meg. A XVIII. sz-ban versailles-i mintára épült barokk kastély és kert számtalan építészeti látványossággal bűvöli el az idelátogatót. A kastély termeiben tett látogatásunk után, gyönyörű kertjében sétálunk látványos szökőkútjai között. Repülős utasaink részére transzfer a szállodába. Szállásunk vacsorával a Sorrentói-félszigeten lesz. (4 éjszaka).

3. nap: Pompei és a Vezúv (90 km)

A mai napon Pompeibe, az eltemetett városba utazunk. A város úgy került újra a felszínre, ahogyan a borzalom napján élete félbeszakadt. Feltárulnak előttünk a hajdani polgárok házai, pékműhelyei, fürdői. Továbbutazunk Torre del Greco-ba, majd innen indulunk a Vezúv lábaihoz, egészen az 1000 m-en fekvő parkolóig. A bátrabbak innen kb. 300 m sétával eljuthatnak a kráter széléig. Az egykor dübörgő, tűzköveket dobáló óriás ma hallgat. Kialudt volna, vagy csak csendesen pihen? Erre a kérdésre a vulkanológusok sem tudják a biztos választ. A kráter meghódítása után Nápoly belvárosába utazunk, ahol rövid városnézés során megtekintjük a Castel Nuovo XIII. századi erődítményét, a Bourbon időkben épült királyi palotát, a Népgyűlés terét a Paolai Szent Ferenc templommal. A térről ragyogó rálátás nyílik a mindig nyüzsgő nápolyi kikötőre. Belvárosi sétánkat a San Carlo királyi színház és operaház valamint a Galleria Umberto századfordulós bevásárló csarnokának megtekintésével zárjuk. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap: Capri sziget és a Kék barlang (80 km)

Reggeli, majd szabadidő. Fakultatív ajánlatunk: Sorrento kikötőjéből komphajóval indulunk Capri-szigetére, egész napos túrára. A sziget kikötőjéből minibusszal jutunk Anacapriba. Itt található a sziget legszebb kilátópontja a Monte Solaro, és Axel Munthe páratlan fekvésű római stílusú villája is. Szabad idő és ebédelési lehetőség a festői Anacapri városkában. Majd innen kisbusszal leereszkedve a sziget déli részén Capri városát keressük fel, melynek csodálatos parkja az Augustus kert nevet viseli. Az egész szigetet virágzó leánderek, különleges mediterrán növények, dús vegetáció jellemzi. Időjárástól függően lehetőség van strandolásra vagy kishajóval a sziget körbehajózására is, mely teljes képet ad a sziget minden oldaláról (helyszínen fizetendő). Estére visszahajózunk Sorrentóba. Szálláshelyünkre utazva vacsora várja utasainkat.

5. nap: Sorrento, Positano, Amalfi hajóvalés Ravello (90 km)

Reggeli után akár egész napját szabad programmal töltheti. Fakultatív ajánlatunk: Egész napos kirándulásra indulunk autóbusszal és hajóval, helyi idegenvezető kíséretében. Utunk során keresztben kelünk át a félszigeten, hogy annak déli, Salerno felőli oldalára jussunk. A félsziget déli oldalán Positano városkáig húzódó partszakasz az UNESCO Világörökség része, Itáliának talán legszebb panorámaútja. Positano festői látványt nyújt az égbenyúló sziklafalak között, a tenger felett lépcsőzetesen épült mediterrán házaival, rózsalugasaival. Rövid sétát teszünk Positanóban, majd hajóval utazunk tovább az egykor Európa-hírű tengeri nagyhatalom, az Amalfi Köztársaság központja felé. A hajóról láthatjuk a szédítően magas sziklafalakat, a sziklák közé épült Amalfi panorámáját festői házaival. Partraszállásunk után megtekintjük a Dómot (árkádos előcsarnokához lépcsősor vezet), a XII.sz-i harangtornyot. Szabadidőben ki-ki sétálhat a hangulatos, szűk utcácskákon, fürödhet az apró szemcsés partszakaszon. Utunkat a késő délutáni órákban autóbusszal folytatjuk Ravello felé. Sétát teszünk az elbűvölő városkában, ahonnan élvezhetjük a salernói öbölre nyíló panorámát. Vacsoraidőre szálláshelyünkre érkezünk.

6. nap: Sorrentoi-félsziget–Ferrara (környéke) (680 km)

Reggeli után autópályán Nápoly felé indulunk, majd az Appenninek hegyvonulatán áthaladva a késő délutáni órákban érkezünk Ferrarába, az Este-hercegség egykori székhelyére. Városnézés: Estense palota (középkori, vizesárokkal körülvett téglavár), a katedrális (a legszebb középkori templomok egyike), a Városháza, a Casa dei Diamanti (’Gyémántház’). Szállásunk Ferrara környékén lesz. Repülős utasaink reggel elköszönnek a buszos csoporttól, menetrendtől függően transzfer a nápolyi repülőtérre, hazautazás Budapestre.

7. nap: Padova–Udine–Budapest–Szeged (810 km)

Kora reggel indulunk tovább Padovába, Szent Antal városába. A bazilika közelében láthatjuk a Prato della Valle teret, mely egy római kori amfiteátrum körvonalait őrizte meg. A rendkívüli épségben megmaradt történelmi városmagban felkeressük a Szent Antal bazilikát, benne a legendás szent földi nyughelyéül szolgáló kápolnával. Belvárosi sétánkat folytatva az egyetem ősi épületét, a Piazza della Erbe és a Piazza della Frutta középkori tereit csodáljuk meg, amelyeket a hajót formázó XIII. századi Igazságügyi Palota választ el egymástól. A közelben megtekinthetjük a velencei kormányzók számára emelt palotát. Padovából Udine felé indulunk, majd Szlovénián (Tornyiszentmiklós határátkelő) keresztül utazunk hazafelé, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, továbbutazás Szegedre.


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár- (Veszprém-M7 autópálya útvonalon vagy Nápolyban repülőgéppel. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről érdeklődjön Irodánkban.
Repülős csatlakozáshoz repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

részletek - foglalás
Olaszországre akciós utazások
További képek, nagyítás
Adriai romantika (IF7621)34.320 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: luxusbusszal
Szállás: Hotel ***
Ind. időpontok: 2015. 06. 26. - 2015. 07. 24.
1. nap: Budapest-Cividale del Friuli-Udine
Utazás rövid pihenőkkel Észak-Olaszország autonóm régiójába, Friuli-Venezia-Giulia tartományába. Látogatásunkat Cividale del Friuli városában kezdjük, mely a Longobárd Hercegség első székhelye volt Olaszországban. A Julius Cézár által alapított festői városban megnézzük a Piazza del Duomo-t , a Dóm épületét és a legendás Ördög hídját is. Továbbutazás Udine városába. A velencei gótikus árkádok alatt átsétálva megtekintjük a Szabadság tér (Piazza della Libertá) díszes épületeit, ahol gyakorlatilag minden Velencét idézi: az oroszlános kapu, a velencei gótikus palota, amely márványból épült és egykoron piactérként funkcionált és a toronyóra (Torre dell'Orologio), amely a Szent Márk térről lehet ismerős. Innen nyílik a Via Mercatovecchio üzletekkel, kávézókkal tarkított utcája, ahol egykoron a városfal húzódott, és ahol a mai napig láthatóak a középkorból megmaradt házak. Városnézésünk után továbbutazás a Velence környéki szállásra. Érkezés a szállodába az esti órákban.


2. nap: Lido di Jesolo-Velence
Reggeli a szállodában, majd utazás Veneto tartomány népszerű üdülővárosába. Szabadidő, fürdési lehetőség a homokos tengerparton vagy fakultatív kirándulási lehetőség Velencébe. Utazás bérelt hajóval a lagúnák mesés városába, Velencébe. (Hajójegy: 30 EUR/fő) Gyalogos városnézés a legfontosabb nevezetességekkel, majd visszautazás Punta Sabbioni kikötőjébe a késő délutáni órákban.


3. nap: Miramare kastély-Trieszt-Grotta Gigante-Budapest
Reggeli, majd Friuli-Venezia-Giulia tartomány fővárosába, Triesztbe utazunk. Útközben megállunk a Miramare kastély isztriai fehér kőből épült romantikus épületénél, mely Erzsébet királyné kedvelt nyaralóhelye is volt. A díszes belső termek és a csodálatos park meglátogatása után folytatjuk utunkat. Végighaladunk a gyönyörű tengerparti panorámaúton, majd autóbuszos városnézés Olaszország egyik legjelentősebb kikötővárosában, Triesztben. Ezt követően a Grotta Gigante óriás méretű cseppkőbarlangjának felfedezésére indulunk. A világ egyik legnagyobb cseppkőbarlangjának belső termében akár a római Szent Péter Bazilika épülete is elférne, a belső tér hatalmas méreteivel lenyűgöző és felejthetetlen élményt nyújt a látogatók számára. Hazautazás rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre a késő éjszakai órákban.
részletek - foglalás
Olaszországra utazás
További képek, nagyítás
ADVENT TRIESZTBEN ÉS PADOVÁBAN (IF12492)33.900 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: hotel**/***
Ind. időpontok: 2014. 12. 13.
nap: indulási időpontok:
Miskolc: 03:00 óra
Mezőkövesd: 04:00 óra
Gyöngyös: 04:40 óra
Budapest: 05:30 óra
Székesfehérvár: 06:45 óra
Folyamatos utazás Szlovénián keresztül. Délben rövid ebédidő Trojanban, érkezés a trieszti öbölbe a kora délutáni órákban. Rövid városnézés a mediterrán városban Triesztben: Piazza Unitá - görög színház - San Giusto domb - San Antonio. Szabadprogram keretében lehetőséget biztosítunk a vásárlásra és nézelődésre a trieszti piac és adventi kirakodó vásár forgatagában. Este 18:30 órakor indulás Triesztből a szálláshelyre. Este a szállások elfoglalása, meleg többfogásos vacsora a hotelben borozással élő zenével és szórakozási lehetőséggel.
2.nap: reggelit követően rövid látogatás Padovában. Szent Antal városa senki számára nem ismeretlen, de karácsonyi fényekben tündöklő egyetemvárost kevesen látták eredeti pompájában. A műemlékek mellett nem mehetünk el közömbösen most sem…: Szent Antal Bazilika - Gattemalata szobor - Szobor park - Caffé Pedrocchi - Piazza delle Erbe. Szabadidő keretében séta a kirakodóvásárban. Hazaindulás 14:00 órakor. Érkezés Budapestre az esti órákban.
részletek - foglalás
Olaszországi ajánlatok
További képek, nagyítás
Adventi barangolások Velencében és Triesztben (IF12513)29.900 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: hotel***
Ind. időpontok: 2014. 12. 13.
1. nap: Budapest-Velence
Elutazás Budapestről a kora reggeli órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel a Székesfehérvár-Siófok-Nagykanizsa útvonalon. Érkezés a délutáni órákban a Velence közeli szálláshelyre. Szállás elfoglalása majd utazás Punta Sabbioni kikötőjébe és kirándulás az Úszó városba.(Hajójegy: 30EUR/fő) Városnézés a legfontosabb nevezetességek megtekintésével: Sóhajok hídja, Szent Márk tér, Rialtó majd rövid szabadidő. Vacsora egy belvárosi étteremben. Visszaérkezés a szállodába a késő esti órákban.
2. nap: Miramare kastély-Trieszt-Budapest
Reggeli a szállodában majd utazás Friuli-Venezia-Giulia tartomány fővárosában. Rövid megálló, fotó szünet a sziklaszirtre épült mesebeli szépségű Miramare kastély parkjában majd városnézés Triesztben. A város épületei, kávézói és ételei a Monarchia hangulatát idézik. A lenyűgöző Piazza dell’Unita d’Italia terének és a legfontosabb nevezetességeknek a megtekintése után szabadidő, vásárlási lehetőség a karácsonyi piacon, majd a Canal Grande közelében található látványos élő Betlehem megtekintése. Hazautazás Triesztből a kora délutáni órákban. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel, érkezés Budapestre az éjszakai órákban.

Utazás: autóbusszal
Szállás: *** szálloda
Ellátás: reggeli

Felszállási lehetőségek:
Budapest-Déli pu. Koronaőr köz:05:30
Székesfehérvár-Shell kút-M7 59 km: 06:20
Balatonakarattya-Lukoil: 06:45
Siófok-Szekszárdi lehajtó -pálya melletti TESCO: 07:00
Balatonlelle-Marche: 07:35
Nagykanizsa-TESCO parkoló: 08:20
részletek - foglalás
hotel ajánlatok
További képek, nagyítás
Adventi fények toszkána legszebb városaiban (IF12516)59.900 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: hotel***
Ind. időpontok: 2014. 12. 05.
1. nap: Budapest-Montecatini Terme

Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül Olaszországba. Kicsiknek és nagyoknak egyformán fantasztikus élményt jelent majd Télapó házában tett látogatásunk, ahol csodálatos környezetben egy fantasztikus mesevilág kel életre a szemünk előtt. Pompás díszítésű karácsonyfák, káprázatos színek, mesés illatok… Esti érkezés a szállodába.

2. nap: Firenze

Reggeli a szállodában, majd utazás vonattal Toszkána tartomány fővárosába, az Arno folyó partján fekvő festői Firenzébe. Gyalogos városnézés a történelmi városközpontban, mely a Világörökség része, majd délután szabadidő vagy lehetőség az Uffizi képtár remekműveinek megtekintésére helyi idegenvezetővel, részletes tárlatvezetéssel. (Ár: 8.000,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő!) Utazásunk egyik csúcspontja a toszkán főváros karácsonyi vására lesz mely az egyik legrégebbi hagyományos piac Európában, immár 500 éve. Vásárlási lehetőség a Santa Croce templom előtti teret betöltő „karácsonyi faluban” Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.

3. nap: Pisa-Lucca-Montecarlo

Szabadidő Montecatini Termeben vagy egésznapos fakultatív kirándulás toszkána legszebb városaiba. Reggeli után Pisa-ba látogatunk a Csodák mezejére ahol a Dóm, a Keresztelő Kápolna és a Ferde Torony páratlan összképe fogad. Délután a falakkal körülölelt festői Lucca , Puccini szülővárosa vár ránk ahol a karácsonyi piac színes forgatagában is elmerülhetünk. Gyalogos városnézés a legfontosabb látnivalókkal: Piazza Amfiteatro, Dóm, S. Martino templom stb. Programunk utolsó állomása egy borgazdaságba vezet az olasz Montecarlo vidékére. Egy hangulatos borkóstolón veszünk részt, ahol a régió specialitásait is megízlelhetik. (Ár: 25 EUR/fő)

4. nap: Bologna - Budapest

Reggeli a szállodában, majd rövid városnézés Emilia-Romagna tartomány székhelyén, az ünnepi díszbe öltözött Bologna-ban. Séta a belvárosában majd szabadidő a karácsonyi piacon. A Santa Lucia kirakodóvásár meghatározó része a karácsonyi készülődésnek. Hazautazás. Érkezés az éjszakai órákban.Utazás: autóbusszal Szállás: *** szálloda Ellátás: reggeli
részletek - foglalás
hotel busszal
További képek, nagyítás
Adventi vásárok Veronában (IF10287)57.000 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel****
Ind. időpontok: 2014. 12. 04. - 2014. 12. 17.

1. nap: Trieszt

Elutazás Bu­da­pest­ről reggel 6 órakor a Déli pá­lya­ud­var parkolójából. Szé­kes­fe­hér­vár­ról az autó­busz 7 órakor indul a Piac téri parkolóból. Utazás a Siófok – Nagykanizsa – Tornyi­szent­mik­lós – Mari­bor – Ljubl­jana út­vo­na­lon Triesztbe. Séta az egy­kori Osztrák-Magyar Monar­chia leg­na­gyobb kikö­tő­vá­rosában, melynek pompás palotái ma is a monarchia idő­sza­kára emlé­kez­tetnek. Az esti órákban érkezés a Verona környéki szállodába (3 éj).

2. nap: Milánó

Kirándulás Milánóba, Olaszország második leg­na­gyobb városába. Közös séta a belvá­rosban, a dóm meg­te­kin­té­se. Lehetőség lifttel felmenni a „csupa torony – csupa szobor” épü­let­együt­tes tetejére, ahol kiválóan tanul­má­nyoz­ható a kö­zép­ko­ri építé­szek és


kőfa­ragók zseniális munkája. Délután marad idő a kará­csonyi hangu­latot árasztó sétá­ló­utcák felfe­de­zé­sére, illetve múze­um­lá­to­ga­tásra (például Brera képtár, Scala múzeum). Ez utóbbi múzeum meg­te­kin­té­se során bepil­lant­hatunk a világ talán leghí­resebb opera­há­zának, a Scalának a néző­terére is.

3. nap: Verona

Vá­ros­né­zés Veronában, Rómeó és Júlia városában. Veronát sokan Olaszország egyik legvon­zóbb váro­sának tartják, nagy élményt jelent a ba­ran­go­lás az Adige folyó kanya­ru­la­tában fekvő óvá­rosban. A vá­ros­né­zés során látjuk majd a város gyönyörű tereit (Piazza Bra, Piazza Erbe, Piazza dei Signori), Júlia házát és erkélyét, a Scaligeri-sírem­lé­keket stb. Lehe­tőség lesz majd a hatalmas római kori amfi­te­átrum, az Aréna és néhány, műkin­csek­ben gazdag templom meg­te­kin­té­sé­re is (Sant'Anastasia, Dóm, San Zeno). A 3 csodálatos templom közül művé­szet­tör­té­ne­tileg a San Zeno emel­kedik ki, mely az európai román stílusú épí­tészet egyik remek­műve.
A vá­ros­né­zés után sza­bad­idő, nézelődés a kará­csonyi vásá­rokban. Sétál­gatás a feldí­szített bódék között, ahol a sokféle finomság illata minden láto­ga­tóban feléb­reszti a karácsonyi hangulatot.

4. nap: Vicenza

Délelőtt Vicenzával, az egyik leg­je­len­tő­sebb itáliai épí­tész, Palladio városával ismerkedünk. Palladio nagy­szerű rene­szánsz palotái, épü­letei miatt Vicenza az építé­szetet kedve­lőknek egyfajta zarán­dok­helye. A város­néző séta során termé­sze­tesen látjuk a nagy mester két leghí­resebb művét: a főtéren álló palotát (a bazi­likát) és a Teatro Olim­picót.
Késő délelőtt indulás hazafelé, utazás a Mestre – Ljubljana – Maribor – Tornyi­szent­mik­lós – Nagy­kanizsa – Siófok út­vo­na­lon. Érkezés Szé­kes­fe­hér­vár­ra és Buda­pest­re az esti órákban.

Utazás: Légkondicionált luxusautóbusszal.

Szállás: 3 éjszaka Verona környékén egy szép 4 csil­la­gos szállodában, két­ágyas, fürdő­szo­bás szo­bák­ban.
Nincs éjszakai buszozás.

Ellátás: Büféreggeli / fakultatív félpanzió.

A részvételi díj tartalmazza az autó­bu­szos uta­zást, a 3 éjszakai szállást reggelivel, az útle­mon­dási biztosítást, a felsorolt programokat és az ide­gen­ve­ze­tést, de nem tartalmazza a belé­pő­díjakat.

Olasz­or­szági ide­gen­for­galmi adó: 2012-ben Olasz­or­szág leg­több te­le­pü­lé­sén be­ve­ze­tésre ke­rült a szál­lo­da­hasz­ná­lat­hoz kap­cso­lódó ún. ide­gen­for­gal­mi adó, mely­nek mér­téke 1-2 euró/éj uta­son­ként, és min­den eset­ben a hely­szí­nen fi­ze­tendő. Előfor­dul­hat, hogy 2013 má­so­dik fe­lé­ben és 2014-ben az adó más olasz te­le­pü­lé­se­ken is be­ve­ze­tésre ke­rül.
Az egyes uta­zá­sok­nál egy kö­rül­be­lüli össze­get ad­tunk meg (tá­jé­koz­tató jel­leg­gel). A hely­szí­nen eu­ró­ban fi­ze­tendő adó pon­tos össze­gét a cso­por­tok in­du­lása előtt kül­dött utas­tá­jé­koz­tató le­vél­ben fog­juk meg­adni. Meg­ér­té­sü­ket kö­szön­jük!
részletek - foglalás
Alassio (IF11939)19.100 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: egyénileg
Szállás: Hotel Garden***
Ind. időpontok: 2015. 01. 03. - 2015. 08. 18.
Fekvése:
a Hotel Garden nyugodt helyen található, 2 épületből álló standard szálloda, melyet függőfolyosó köt össze egymással. Alassio központja csupán 500 m-re.

Távolságok:
központ: 500 m
tengerpart: 300 m
üzletek: 200 m
éttermek, bárok: 200 m

Kapacitás:
90 szoba 2 épületben

Szobák:
kétágyas standard szoba (1 pótágy lehetőség), légkondicionáló (térítés ellenében), központi fűtés, saját fürdőszoba (zuhanyzó, WC, hajszárító), telefon, televízió, erkély.
A pótágyazható és az 1 ágyas szobák erkély nélküliek!
Comfort szoba: a szálloda 4. emeletén található szobák, melyek minibárral felszereltek.

Szolgáltatások:
recepció, lift, széf a recepción (6 €/nap), étterem, reggeliző, bár, konferenciaterem, WiFi (ingyenesen), parkoló / garázs (őrzött, megvilágított).

Sport és szórakozás:
medence (édesvizű, 12x6 m, kb. húsvéttól a szezon végéig üzemel), napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel (ingyenesen), biliárd. Teniszpálya 1,5 km-re, golfpálya 15 km-re.

Gyermekeknek:
gyermekmedence, játszótér.

Tengerpart:
homokos tengerpart (300 m), napernyők és napágyak (térítés ellenében, kedvezménnyel).

Ellátás:
reggeli, félpanzió (reggeli és vacsora) vagy teljes ellátás (napi 3 étkezés).
Reggeli büférendszerben, ebéd és vacsora menüválasztással (3 fogással és salátabárral).

Egyéb:
légkondicionálás: 3 €/nap (csak a helyszínen kérhető)
garázs/parkoló: 10 €/nap (foglalás szükséges!)
bébiágy: 10 €/nap (előre kell jelezni)
háziállat: kistestű háziállat ingyenesen

Pótágy kedvezmények:
3. fő pótágyon: 0-1,99 évig: ingyenes, 2-12,99 évig: -50 %, 13 éves kortól: -20 %.
Családi csomag: 2 felnőtt + 2 gyermek (2-14,99 évig) = 3 felnőtt ár. Elhelyezés: emeletes ágyas, erkély nélküli szobában történik.

Érkezés / min. tartózkodás:
naponta / 3 éjszaka

Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, azt azonnal a helyszínen kell jelezni a helyi partnerirodánkban, utólag nem áll módunkban reklamációt elfogadni!
A szálláshely néhány szolgáltatása és sportolási lehetőségei térítés ellenében vehető igénybe!

Előfoglalási kedvezmény: -10 % 2014. április 10-ig.
részletek - foglalás
Andorra (IF11940)
Ország: Olaszország
Utazás: egyénileg
Szállás: Villaggio Colombo
Fekvése:
a Villaggio Colombo hatalmas területen (25.000 m2) oliva fák és mimóza bokrok között, nagyon szép dombos vidéken fekvő üdülőtelep parkokkal övezve. Kb. 150-400 m-re autópálya halad el a létesítmény mellett.

Távolság:
vasút: 1,5 km
tengerpart: 1,7 km
szupermarket: 1 km
kórház: 15 km

Kapacitás:
50 villa és 18 lakókocsi

Apartmanok:
az apartmanok elegáns berendezésűek, kényelmesek. Felszereltsége: telefon, televízió, hűtőszekrény fagyasztóval, hangszigetelt ablakok. Széf és hajszárító külön kérésre (ingyenesen).
Típusok:
C 4-6 fős - 3 légterű apartman: 2 hálószoba (franciaágyas és 2 külön ágyas), nappali dupla dívánnyal, konyhasarok, saját fürdőszoba (zuhanyzó, WC), veranda. Kb. 42 m2.

Lakókocsi:
a lakókocsik mindegyike egyszerű berendezésű.
Típusok:
C 4-5 fős - 3 légterű apartman: 2 hálószoba (140x200 cm-es franciaággyal, másik emeletes ággyal és kihúzható ággyal), nappali, konyhasarok, saját fürdőszoba (zuhanyzó, WC), fedett veranda, kert. Kb. 28 m2.

Szolgáltatások:
recepció, étterem, bár, pool bár, WiFi (ingyenesen), érmés mosoda, parkoló (apartmanonként 1 ingyenes), külső parkoló (ingyenesen).

Sport és szórakozás:
medence (édesvizű, kb. május májustól szeptember végéig üzemel), napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel (ingyenesen), teniszpálya, asztalitenisz, kerékpár kölcsönző.

Gyermekeknek:
gyermekmedence, játszótér.

Tengerpart:
homokos tengerpart (1 700 m), napágyak és napernyők (térítés ellenében), vízi sportok.

Egyéb:
érkezés: 16:00-20:00 óra között
távozás: 08:00-10:00 óra között.
elfogadott hitelkártyák: EC/MC, Visa

Ellátás:
önellátás.

Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, azt azonnal a helyszínen kell jelezni a helyi partnerirodánkban, utólag nem áll módunkban reklamációt elfogadni!
A szálláshely néhány szolgáltatása és sportolási lehetőségei térítés ellenében vehető igénybe!

Hasznos információk és tudnivalók az apartmanokról
Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára, rezsiköltség (gáz, víz, áram), apartmanonként 1 parkolóhely.

Helyszínen fizetendő költségek:
Kaució: 100 €/apartman
Végtakarítás: 45 €/apartman ill. 35 €/lakókocsi (A végtakarítás díja nem tartalmazza a konyhasarok kitakarítását!!!)
Idegenforgalmi adó: helyszínen fizetendő.

Egyéb fakultatív szolgáltatások:
ágyneműhuzat vagy törülköző: 5 €/váltás vagy mindkettő bérlése esetén 10 €/váltás. Konyharuha: 6 €/váltás, mindhárom esetén 13 €/váltás.
babaágy (0-3 évig): 20 €/hét (lekérésre), pótágy: nem lehetséges
háziállat (lekérésre!): 35 €/hét
teniszpálya: 8 €/óra (éjszaka +5 €/óra)
mosoda (érmés): 5 €/mosás
további parkolóhely: 35 €/autó/hét

Előfoglalási kedvezmény: -5 % 2014. március 28-ig
További utazások részletezése:
1 - 10 | 11 - 20 | 21 - 30 | 31 - 40 | 41 - 50 | 51 - 60 | 61 - 70 | 71 - 80 | 81 - 90 | 91 - 97 | következő 10
Olaszország - Barangolás toszkán tájakon
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Bibione100 euro/apartman
indulási időpontok: 2014. 12. 31.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Green Village Resort - Villas&Apartments
Olaszország - Bibione
utazás: egyénileg
szállás: Appartamenti Biloba
Olaszország - BORTÚRA VENETOBAN
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Ceriale
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Turistico il Paese di Ciribi’***
Olaszország - Csillagtúra Toszkánában129.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 25. - 2014. 11. 02.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - Dél-Itália haladóknak 1.
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel
Olaszország - Dél-Itália haladóknak II.
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - Dél-Tirol - Az Alpok szerelmeseinek
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Diano Marina
utazás: egyénileg
szállás: Hotel Astra***
Olaszország - DIANO MARINA
utazás: egyénileg
szállás: RESIDENCE ORCHIDEA
Olaszország - Egyéni városlátogatás Milánóba repülővel49.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 30. - 2014. 12. 11.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel
Olaszország - Egyéni városlátogatás Nápolyban repülővel39.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 11. 04. - 2015. 02. 17.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - Észak-olasz tavak és műemlékvárosok
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Firenze - A reneszánsz bölcsője42.320 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 03. 12. - 2015. 09. 24.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Garda -tó és Gardaland33.520 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 05. 29. - 2015. 10. 23.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - GARDA TÓ & TRENTO - Havas hegycsúcsok és pálmafák…43.920 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 04. 16. - 2015. 08. 20.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - GARDA TÓ ÉS GARDALAND
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Gyöngyszemek az olasz csizma sarkában165.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 26.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel****
Olaszország - HÉTVÉGE BOLOGNÁBAN ÉS S. MARINOBAN59.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 11. 28.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Hétvége Velencében31.920 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 29. - 2015. 10. 09.részletek - foglalás
utazás: luxusbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - Hétvége Velencében
utazás: autóbusszal
szállás: hoel***
Olaszország - Hétvége Velencében
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**
Olaszország - Hétvégi kiruccanás a lagúnák városába: Velencébe - nonstop
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - Imperia13.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 10. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: VILLA GIADA HOLIDAY CLUB
Olaszország - IMPERIA72.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 10. 25.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: RESIDENCE ROBINIA
Olaszország - IMPERIA
utazás: egyénileg
szállás: RESIDENCE BORGO VERDE
Olaszország - Itália ékköve - Toscana és Umbria
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Itália szívében: Róma-Firenze-Velence
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - ÍZES ITÁLIA47.920 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 05. 28. - 2015. 10. 22.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Karnevál Toszkánában61.800 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 02. 21.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Karnevál Velencében64.800 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 02. 06. - 2015. 02. 12.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Karnevál Velencében I.49.300 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 02. 06. - 2015. 02. 14.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Karnevál Velencében II.65.700 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 02. 07. - 2015. 02. 12.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Karnevál Velencében-3 nap35.500 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 02. 06. - 2015. 02. 13.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Kastélyok és romantika43.920 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 03. 12. - 2015. 10. 01.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Közép-Itália kincsei 1.
utazás: autóbusszal
szállás: szálloda***/****
Olaszország - Közép-Itália kincsei 2.
utazás: autóbusszal
szállás: szálloda***/****
Olaszország - Lignano
utazás: egyénileg
szállás: La Torre Apartmanház
Olaszország - MICHELANGELO NYOMÁBAN
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - MURÁNÓI ÜVEGFÚVÁS NEM CSAK KEZDŐKNEK69.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 30.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Nápoly-Sorrento89.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 28.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel**/***, tengerparti bungaló
Olaszország - Olasz tóvidék kincsei55.920 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 06. 17. - 2015. 08. 26.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Olaszországi nagykörutazás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Operaelőadás Veronában45.520 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 09. 02.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - PUCCINI FESZTIVÁL42.320 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 08. 06.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - REGATTA STORICA
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Róma 4nap/3éj89.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 30. - 2014. 11. 14.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel***
Olaszország - Róma az örök város115.700 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 28. - 2014. 11. 05.részletek - foglalás
utazás: Luxusautóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - Róma városlátogatás
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel****
Olaszország - Róma Velencével és Firenzével
utazás: autóbusszal vagy repülővel
szállás: Hotel***
Olaszország - Róma, az örök város
utazás: autóbusz
szállás: mobile home-okban
Olaszország - Róma- Repülős hétvége
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - Római barangolások
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel *** /****
Olaszország - Római séták125.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 04. 02. - 2015. 04. 22.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel***
Olaszország - Rómát látni...
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Olaszország - SAN BARTOLOMEO AL MARE
utazás: egyénileg
szállás: APPARTAMENTI LA MERIDIANA
Olaszország - San Marino44.720 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 04. 04. - 2015. 10. 22.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - San Remo
utazás: egyénileg
szállás: NYALA SUITE HOTEL****
Olaszország - Szicília - Capri - Pompéji
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel
Olaszország - Szilveszter a Garda tónál53.910 FT/fő
indulási időpontok: 2015. 12. 30.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Szilveszter A Sorrentói Félszigeten 142.500 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 28. - 2014. 12. 29.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal vagy repülővel
szállás: hotel***
Olaszország - Szilveszter Dél-Itáliában169.500 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 27.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Szilveszter Nápolyban134.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 29.részletek - foglalás
utazás: repülővel
szállás: hotel****
Olaszország - Szilveszter Rómában 121.000 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 30.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - Szilveszter Rómában149.500 FT/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 28.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel****
Olaszország - Szilveszter Rómában71.910 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 29.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Szilveszter Szicíliában97.500 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 29.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel Splendid Taormina***
Olaszország - Szilveszter Szicíliában111.500 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 29.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: Sporting Baia Letojani****
Olaszország - Szilveszter Szicíliában157.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 29.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel Antares****
Olaszország - SZILVESZTER TOSCANABAN81.500 ft/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 29.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Szilveszter Toszkánában177.500 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 28.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel****
Olaszország - SZILVESZTER TOSZKÁNÁBAN 92.500 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 12. 28.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Tavaszköszöntő Hétvége A Sorrentói-Félszigeten108.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 03. 12. - 2015. 04. 03.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - Tavaszköszöntő hétvége Rómában99.800 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 03. 15.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - Toszkána és Cinque Terre
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - Toszkána varázsa60.720 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 03. 11. - 2015. 10. 07.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Vatikán, Colosseum, Angyalvár79.000 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 11. 06.részletek - foglalás
utazás: repülővel
szállás: hotel***
Olaszország - VELENCE A GONDOLÁK VÁROSA43.120 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 04. 30. - 2015. 10. 22.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - VELENCE ÉS DOLOMITOK35.120 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 04. 04. - 2015. 06. 12.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Olaszország - Velence és Padova
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Velence, a tengerek királynője I.
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel****
Olaszország - Velence, a tengerek királynője II.62.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 11. 06.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***/****
Olaszország - VELENCEI Karnevál28.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 02. 06.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - VERDI NYOMÁN - Észak-Olaszországban45.520 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 06. 26.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Verona, a szerelmesek városa
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Verona-Padova-Iseo-tó35.920 Ft/fő
indulási időpontok: 2015. 05. 01. - 2015. 09. 25.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Valutaváltó (Aktuális valuta középárfolyamok):
=> HUF Magyar Forint
Üzenetek

 


>>>

KÖSSÖN UTAZÁSI

BIZTOSÍTÁST

ONLINE!

 

 


WORLD TOURS
UTAZÁSI IRODA

1113 Budapest
Villányi út 52.

Tel:+36-1-279-0075

+36-70-334-1133 (10:00-17:00)

E-mail:
worldtours@
worldtours.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől - péntekig 10:00-17:00Árajánlatért kérjük
keresse e-mailben
vagy telefonon
Irodánkat!

 

 

 

 

  


Akciók - Partnereink - Rólunk - Foglalási útmutató - Linkcenter - Médiaajánlat - Hírlevél - Országleírások - Játék
2004 © Copyright Interfocus Kft.      Email: info@interfocus.hu      Programozás, design és hosting: Ensim.hu