Adriai - tenger
  advent 2013
  Afrikai utazások
  Akció!!!!
  Amerika
  Atlanti - óceán
  Ázsia
  Belföld
  egyéni szállások
  Egyiptomi hajóutak
  Egzotikus utak
  Előfoglalás 2013/2014
  Európa
  Fekete - tenger
  Földközi - tenger
  Görög - szigetek
  Hátizsákos utazások
  Húsvét
  Karib-tenger
  Karnevál
  Körutak, városlátogatások
  MAKRYGIALOS
  Mediterrán országok
  Nyár 2014
  olasz, spanyol egyéni szállásaink
  Premium utazások
  síutak 2013/2014
  Szilveszter 2013/2014
  tavaszi körutak, városlátogatások
  Tengeri hajóutak
  Vörös-tenger
  Wellness - ajánlatok belföldön
   Thaiföld
  Albánia
  Ausztria
  Baltikum
  Belgium
  Bhután
  Bosznia-Hercegovina
  Brazília
  Bulgária
  Ciprus
  Costa Rica
  Csehország
  Dánia
  Dominika
  Egyesült Arab Em.
  Egyiptom
  Észak-Ciprus
  Finnország
  Franciaország
  Guatemala
  Görögország
  Holland Antillák
  Hollandia
  Horvátország
  India
  Indonézia
  Írország
  Izrael
  Jamaika
  Japán
  Jordánia
  Kenya
  Kína
  Kuba
  Lengyelország
  Magyarország
  Malajzia
  Maldív - szigetek
  Málta
  Marokkó
  Mexikó
  Montenegro
  Nagy - Britannia
  Németország
  Norvégia
  Olaszország
  Oroszország
  Peru
  Portugália
  Románia
  Skandinávia
  Spanyolország
  Srí Lanka
  Svájc
  Svédország
  Szerbia
  Szlovákia
  Szlovénia
  Tanzánia
  Tunézia
  Törökország
  Ukrajna
  USA
  Venezuela
  Vietnám
  Üzbegisztán
  Zöld-foki-szigetek
  Örményország
Interfocust a kedvencek közé
 
Hírlevél
Ország:  Úttípus:
Indulás:  Ár:
Utazás módja:Város vagy szálloda neve:

Olaszország

A Dolomitok varázsa... (IF8296)63.900 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel***
Ind. időpontok: 2014. 07. 17. - 2014. 09. 18.
1. nap: Budapest-Misurina tó
Indulás a kora hajnali órákban. Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel a sziklatornyokkal ékesített Dolomitok varázslatos vidékére. Az egyedülálló hegycsoport 2009 óta része a Világörökségnek. Délután a tengerszint felett, 1754 méter magasan fekvő Misurina tóhoz látogatunk. A Dolomitok egyik legszebb kirándulóhelyéről gyönyörködhetünk a Tre Cime di Lavaredo híres sziklaormokra nyíló fantasztikus panorámában is. Séta a tóparton, majd utazás a szálláshelyre.
2. nap: Pieve di Cadore-Cortina-Bolzano
Reggeli a szállodában, majd Tiziano szülőházának megtekintése. Továbbutazás Veneto tartomány egyik legnépszerűbb kisvárosába Cortina d’Ampezzoba. A Valle d’Ampezzo páratlan fekvésű gyöngyszeme, a Dolomitok királynőjeként emlegetett kisváros rendezte 1956-ban a téli olimpiát, ma pedig Olaszország egyik legnépszerűbb síparadicsoma. Cortina d’Ampezzoban lanovkával felmegyünk a Cinque Torri 2000 méteres csúcsára, ahonnan fantasztikus
kilátás nyílik a Dolomitok színes csúcsaira. Délután Dél-Tirolba látogatunk. A Dolomitok Kapujaként is emlegetett Bolzano, Alto Adige tartomány fővárosa is egyben. Séta a belvárosban, majd utazás a szállásra.
3. nap: Riva-Monte Baldo-Malcesine
Utazás a Garda tó északi partjának legszebb kisvárosába Riva-ba. A város már a Monarchia idejében is Európa legnépszerűbb üdülőhelye volt. A hatalmas hegygerincek övezte, festői
tópartot gazdag mediterrán növényzet veszi körül. Rivai kirándulásunk alkalmával azonnal megértjük majd miért is nevezte Goethe a Garda tavat a természet csodájának. Ezt
követően Malcesine hangulatos kisvárosába látogatunk, majd a Monte Baldo csúcsáról gyönyörködhetünk a Garda tóra nyíló páratlan kilátásban. Délután hajókirándulás a Garda
tavon. (Ár: 20EUR/fő)
4. nap: Bassano del Grappa-Marostica
Utazás a Grappa hazájába, a Brenta folyó partján fekvő festői Bassano del Grappa városába. Belvárosi séta, rövid szabadidő, majd Veneto tartomány egyik legelbűvölőbb kisvárosába, a fallal körülölelt Marosticaba látogatunk. Megismerkedünk a városhoz kapcsolódó romantikus történettel, és megtekintjük a sakktábla formára kialakított teret is, ahol Olaszország egyik leglátványosabb eseménye két évente megrendezésre kerül. Hazautazás.
Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Előfoglalási kedvezmények:
2014. január 01-31.-ig történő foglalás esetén: Rendkívüli előfoglalási akció keretén belül teljes összeg befizetése esetén 25%, előleg esetén 15% kedvezmény 5 hónapon kívüli indulás esetén! A különleges kedvezmény utanként csak korlátozott számban vehető igénybe! 25%-os kedvezménnyel utanként maximum 6 hely kerül értékesítésre! Az akció visszavonásig érvényes!
Február 1-28-ig történő foglalás esetén: teljes összeg esetén 15%, előleg befizetésével 10% kedvezmény.
Március 1-31-ig történő foglalás esetén : teljes összeg 10%, előleg befizetése esetén 5% kedvezmény.
részletek - foglalás
Olaszországba 2005
További képek, nagyítás
A reneszánsz varázsa... (IF12061)89.900 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: hotel***
Ind. időpontok: 2014. 05. 19. - 2014. 10. 20.
1. nap: Budapest-Ferrara
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszországba. Délután városnézés Emilia-Romagna tartomány egyik legjelentősebb városában. Látogatás a vöröstéglás városfallal körülvett Ferrara-ban, melynek óvárosa az UNESCO védelme alá tartozik. Látogatásunk alkalmával kívülről megtekintjük a város impozáns jelképét, a vizesárokkal, szökőkutakkal díszített Este palotát majd a katedrális következik. Városnézésünk utolsó állomásaként meglátogatjuk az Este család közös sírhelyét a klarisszák templomában, majd a Bologna közeli szállásunkra utazunk.
2. nap: Parma-Piacenza
Reggeli után látogatás Parma városában ahol a Dóm és Teatro Farnese lesznek legfontosabb látnivalóink. Továbbutazás Piacenza városába, ahol a Farnese család történetével ismerkedünk meg. Látogatásunkat a Piazza Cavalli impozáns terének megtekintésével kezdjük majd séta a gyönyörű reneszánsz palotákban, bazilikákban gazdag városközpontban. Rövid szabadidő után visszautazás a szállodába.
3. nap: Bologna-Firenze
Délelőtt Bologna városával ismerkedünk meg. Az etruszkok által alapított város jellegzetes arculatát a hosszú, árkádos utcák, a pompás paloták, a sok régi templom, az érdekes ferde tornyok, harangtornyok és a közel nyolc kilométer hosszú XIII.-XIV. századi városfalmaradványok adják. Belvárosi sétánk alatt a Piazza Maggiore vörös téglás épületeit és a város szimbólumaként ismert ferde tornyokat csodálhatjuk meg. Folytatjuk utunkat Toszkánába. Látogatás a reneszánsz szülővárosába Firenzében. A város történelmi központja a Világörökségének része. Városnézésünk során megtekintjük a belváros legfontosabb nevezetességeit (Piazza Signoria, Palazzo Vecchio, Loggia dei Lanzi, Dóm tér), majd az Uffizi képtárban a festészettel, a Medici kápolnában a szobrászattal ismerkedhetünk meg részletes tárlatvezetés mellett. (Ár: 10.500,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő!) Érkezés Montecatini Termeben található szállásra az esti órákban.
4. nap: Firenze-Panicale-Perugia-Spello
Délután felkeressük a Medici család egyik nyári palotáját, a Villa Petraiát, mely 1865-71-ig az első olasz király, II. Viktor Emánuel rezidenciája volt majd folytatjuk az utunkat Umbria tartományába. Látogatás Panicale dombra épült, elbűvölő kisvárosában. Séta a városfallal körülölelt központban ahol a San Sebastiano templomban Perugino alkotásait csodálhatjuk meg majd a tartomány fővárosába utazunk. Városnézés Perugia-ban (San Lorenzo katedrális, Palazzo dei Priori, Fontana Maggiore) , majd látogatás Spello-ban. Az Assisi és Foligno között fekvő meseszép kisváros az umbriai reneszánsz egyik jelentős megállója. A Santa Maria Maggiore templom kápolnájában Pinturicchio freskóit tekintjük meg majd a szállásunkra utazunk.
5. nap: Assisi-Urbino
Délelőtt látogatás Assisi városában, majd a délutánt Marche régiójában töltjük. Látogatás Urbino óvárosában mely a Világörökség része. Az egyik legszebb itáliai reneszánsz palota, a Palazzo Ducale mellett megtekintjük Raffaello házát és a Dóm épületét is. Szálláshely elfoglalása Rimini közelében az esti órákban.
6. nap: Rimini-Budapest
Ma reggel a Malatesták történetével ismerkedünk meg Rimini óvárosában, majd megkezdjük utunkat Magyarországra. Érkezés Budapestre az éjszakai órákban.


Utazás: autóbusszal Szállás: *** szálloda Ellátás: reggeliElőfoglalási kedvezmények:
2014. január 01-31.-ig történő foglalás esetén: Rendkívüli előfoglalási akció keretén belül teljes összeg befizetése esetén 25%, előleg esetén 15% kedvezmény 5 hónapon kívüli indulás esetén! A különleges kedvezmény utanként csak korlátozott számban vehető igénybe! 25%-os kedvezménnyel utanként maximum 6 hely kerül értékesítésre! Az akció visszavonásig érvényes!
Február 1-28-ig történő foglalás esetén: teljes összeg esetén 15%, előleg befizetésével 10% kedvezmény.
Március 1-31-ig történő foglalás esetén : teljes összeg 10%, előleg befizetése esetén 5% kedvezmény
részletek - foglalás
A RIVIÉRA KINCSEI (IF11776)77.900 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: hotel***
Ind. időpontok: 2014. 06. 05. - 2014. 09. 10.
1. nap: Budapest-Genova
Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Olaszország egyik legkisebb területet felölelő tartományába. Ligúria, az Olasz-Riviéra varázslatos hely, a francia határtól egészen La Spezia városáig húzódik. Ligúria az ország egyik legszebb régiója, ahol az Alpok és az Appenninek találkozik a Földközitengerrel, ahol gyönyörű tengerpartok, mesés öblök, szigetek és félszigetek, színes halászfalvak, mediterrán növényzet és ízletes konyha várja a látogatókat. Érkezés a Genova környéki szálláshelyre az esti órákban. Szálláshely elfoglalása.
2. nap: Rapallo-Portofino-San Fruttuoso-S.Margherita Ligure-Camogli
Utazás a Golfo del Tigullio hangulatos kisvárosába. Séta a „csipke városaként” is
emlegetett Rapallo hangulatos belvárosában, ahol megtekintjük a Bazilikát, Hannibál
kapuját, a város jelképét egy sziklán álló XVI. századi kastély épületét (Castello sul Mare)
majd szabadidő. Vásárolhatunk a jellegzetes helyi termékekből majd hajóra szállunk és az
Olasz Riviéra Keleti részének egyik gyöngyszeméhez látogatunk. Portofino dús növényzetével,
színpompás házaival, régi váraival lenyűgözi a látogatókat. A világ egyik leghíresebb és
legszebb kikötőjét, az európai elit kedvenc találkozóhelyét az egyik legtöbbet fotózott településnek tartják. Szabadidő a festői városközpontban, majd utazás San Fruttuoso
elbűvölő kis öblébe ahol megtekintjük az apátság épületét majd újra hajóra szállva Santa
Margherita Ligure városába utazunk. Délután vár bennünket a Riviera del Levante
lélegzetelállító kisvárosa, a „Paradicsom öbölben fekvő Camogli. A kis halászfalu színes
házai, a Sárkány vár, a tengerparti sétány és a türkizkék tenger garantáltan mindenkit
elvarázsol. Rövid szabadidő, majd visszautazás a szállodába az esti órákban. (Hajójegy:
25EUR/fő)
3. nap: Portovenere-Tino-Tinetto-Palmaria-Genova
Reggel a festői Golfo dei Poeti, vagyis a Költők öble felé vesszük utunkat. A festői öböl
mindig közkedvelt volt, híres írók és költők (Byron, Shelley…) is szívesen időztek itt, innen
ered az elnevezés is. Portovenere félszigeten fekvő, hangulatos sikátorokkal szabdalt,
színes házakkal tarkított kikötőjéből indulunk hajóutunkra. Sétahajózásunk alkalmával
láthatjuk a Byron öblöt, a Kék barlangot, Palmaria, Tino és Tinetto szigeteit is. (Hajójegy:
25EUR/fő) Továbbutazás Ligúria fővárosába. Rövid gyalogos városnézés a Földközi-tenger
második legnagyobb kikötő városába, mely fekvéséből adódóan Ligúria egyik legszebb
városa. Genova belvárosa, Európa legnagyobb területű középkori városmagja, kihagyhatatlan
élmény. Látogatás Kolombusz szülővárosában a sikátorokkal, élénk színű lakóházakkal,
jellegzetes szürke- fehér csíkos templomokkal, festett homlokzatú középületekkel tarkított
belvárosban.
4. nap: A virágok riviérája-Ventimiglia-Dolceacqua-San Remo
Irány a riviéra legnyugatibb városa. Séta Ventimiglia középkori hangulatú központjában, majd
látogatás a Hanbury Botanikus Kertben. Következő megállónk a Nervia folyó völgyében fekvő
Dolceacqua elbűvölő kisvárosa, mely Monet-t is elvarázsolta. A Castello Doria, a sikátoros óváros, a jellegzetes szamárhátíves középkori kőhíd megtekintése után rövid szabadidő, majd folytatjuk utunkat. Látogatás San Remo elegáns üdülővárosában, ahol Olaszország egyik legrégebbi kaszinóját is találjuk. A Corso Imperatrice tengerre néző, stukkódíszes palotáiban lakott a zeneszerző és Alfred Nobel is. Séta az óváros középkori házakkal, pasztellszínű zsalugáterekkel szegélyezett szűk utcáin, majd szabadidő a gyönyörű pálmafákkal szegélyezett tengerparti promenádon.
5. nap: Genova-Budapest
Reggeli, majd hazautazás. Utazás rövid pihenőkkel Budapestre, érkezés a késő esti órákban.

Előfoglalási kedvezmények:
2014. január 01-31.-ig történő foglalás esetén: Rendkívüli előfoglalási akció keretén belül teljes összeg befizetése esetén 25%, előleg esetén 15% kedvezmény 5 hónapon kívüli indulás esetén! A különleges kedvezmény utanként csak korlátozott számban vehető igénybe! 25%-os kedvezménnyel utanként maximum 6 hely kerül értékesítésre! Az akció visszavonásig érvényes!
Február 1-28-ig történő foglalás esetén: teljes összeg esetén 15%, előleg befizetésével 10% kedvezmény.
Március 1-31-ig történő foglalás esetén : teljes összeg 10%, előleg befizetése esetén 5% kedvezmény.
részletek - foglalás
Olaszországi repülővel
A Vezúvtól az Amalfi - partokig (IF6434)111.500 FT/fő
Ország: Olaszország
Utazás: Autóbusszal vagy repülővel
Szállás: Hotel***
Ind. időpontok: 2014. 04. 28. - 2014. 10. 28.
1. nap: Szeged-Budapest-Miramare-Ferrara (810 km)

Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban. Utazás Szlovénián át (Tornyiszentmiklós határátkelő), Udinén keresztül Olaszországba. Útközben rövid pihenőt tartunk a festői elhelyezkedésű Miramare-i kastélynál, ahol Sissy királynő több alkalommal tartózkodott. Megtekintjük a kastélyt (kívülről) és pompás kertjét. Megérkezés az esti órákban Ferrara környéki szálláshelyünkre.

2. nap: Caserta és Nápoly (670 km)

Kora reggel indulunk Nápoly és a Sorrentói-félsziget felé. Útközben Caserta egykoron királyi palotát és annak gyönyörű kertjét látogatjuk meg. A XVIII. sz-ban versailles-i mintára épült barokk kastély és kert számtalan építészeti látványossággal bűvöli el az idelátogatót. A kastély termeiben tett látogatásunk után, gyönyörű kertjében sétálunk látványos szökőkútjai között. Repülős utasaink részére transzfer a szállodába. Szállásunk vacsorával a Sorrentói-félszigeten lesz. (4 éjszaka).

3. nap: Pompei és a Vezúv (90 km)

A mai napon Pompeibe, az eltemetett városba utazunk. A város úgy került újra a felszínre, ahogyan a borzalom napján élete félbeszakadt. Feltárulnak előttünk a hajdani polgárok házai, pékműhelyei, fürdői. Továbbutazunk Torre del Greco-ba, majd innen indulunk a Vezúv lábaihoz, egészen az 1000 m-en fekvő parkolóig. A bátrabbak innen kb. 300 m sétával eljuthatnak a kráter széléig. Az egykor dübörgő, tűzköveket dobáló óriás ma hallgat. Kialudt volna, vagy csak csendesen pihen? Erre a kérdésre a vulkanológusok sem tudják a biztos választ. A kráter meghódítása után Nápoly belvárosába utazunk, ahol rövid városnézés során megtekintjük a Castel Nuovo XIII. századi erődítményét, a Bourbon időkben épült királyi palotát, a Népgyűlés terét a Paolai Szent Ferenc templommal. A térről ragyogó rálátás nyílik a mindig nyüzsgő nápolyi kikötőre. Belvárosi sétánkat a San Carlo királyi színház és operaház valamint a Galleria Umberto századfordulós bevásárló csarnokának megtekintésével zárjuk. Estére visszatérünk szálláshelyünkre.

4. nap: Capri sziget és a Kék barlang (80 km)

Reggeli, majd szabadidő. Fakultatív ajánlatunk: Sorrento kikötőjéből komphajóval indulunk Capri-szigetére, egész napos túrára. A sziget kikötőjéből minibusszal jutunk Anacapriba. Itt található a sziget legszebb kilátópontja a Monte Solaro, és Axel Munthe páratlan fekvésű római stílusú villája is. Szabad idő és ebédelési lehetőség a festői Anacapri városkában. Majd innen kisbusszal leereszkedve a sziget déli részén Capri városát keressük fel, melynek csodálatos parkja az Augustus kert nevet viseli. Az egész szigetet virágzó leánderek, különleges mediterrán növények, dús vegetáció jellemzi. Időjárástól függően lehetőség van strandolásra vagy kishajóval a sziget körbehajózására is, mely teljes képet ad a sziget minden oldaláról (helyszínen fizetendő). Estére visszahajózunk Sorrentóba. Szálláshelyünkre utazva vacsora várja utasainkat.

5. nap: Sorrento, Positano, Amalfi hajóvalés Ravello (90 km)

Reggeli után akár egész napját szabad programmal töltheti. Fakultatív ajánlatunk: Egész napos kirándulásra indulunk autóbusszal és hajóval, helyi idegenvezető kíséretében. Utunk során keresztben kelünk át a félszigeten, hogy annak déli, Salerno felőli oldalára jussunk. A félsziget déli oldalán Positano városkáig húzódó partszakasz az UNESCO Világörökség része, Itáliának talán legszebb panorámaútja. Positano festői látványt nyújt az égbenyúló sziklafalak között, a tenger felett lépcsőzetesen épült mediterrán házaival, rózsalugasaival. Rövid sétát teszünk Positanóban, majd hajóval utazunk tovább az egykor Európa-hírű tengeri nagyhatalom, az Amalfi Köztársaság központja felé. A hajóról láthatjuk a szédítően magas sziklafalakat, a sziklák közé épült Amalfi panorámáját festői házaival. Partraszállásunk után megtekintjük a Dómot (árkádos előcsarnokához lépcsősor vezet), a XII.sz-i harangtornyot. Szabadidőben ki-ki sétálhat a hangulatos, szűk utcácskákon, fürödhet az apró szemcsés partszakaszon. Utunkat a késő délutáni órákban autóbusszal folytatjuk Ravello felé. Sétát teszünk az elbűvölő városkában, ahonnan élvezhetjük a salernói öbölre nyíló panorámát. Vacsoraidőre szálláshelyünkre érkezünk.

6. nap: Sorrentoi-félsziget–Ferrara (környéke) (680 km)

Reggeli után autópályán Nápoly felé indulunk, majd az Appenninek hegyvonulatán áthaladva a késő délutáni órákban érkezünk Ferrarába, az Este-hercegség egykori székhelyére. Városnézés: Estense palota (középkori, vizesárokkal körülvett téglavár), a katedrális (a legszebb középkori templomok egyike), a Városháza, a Casa dei Diamanti (’Gyémántház’). Szállásunk Ferrara környékén lesz. Repülős utasaink reggel elköszönnek a buszos csoporttól, menetrendtől függően transzfer a nápolyi repülőtérre, hazautazás Budapestre.

7. nap: Padova–Udine–Budapest–Szeged (810 km)

Kora reggel indulunk tovább Padovába, Szent Antal városába. A bazilika közelében láthatjuk a Prato della Valle teret, mely egy római kori amfiteátrum körvonalait őrizte meg. A rendkívüli épségben megmaradt történelmi városmagban felkeressük a Szent Antal bazilikát, benne a legendás szent földi nyughelyéül szolgáló kápolnával. Belvárosi sétánkat folytatva az egyetem ősi épületét, a Piazza della Erbe és a Piazza della Frutta középkori tereit csodáljuk meg, amelyeket a hajót formázó XIII. századi Igazságügyi Palota választ el egymástól. A közelben megtekinthetjük a velencei kormányzók számára emelt palotát. Padovából Udine felé indulunk, majd Szlovénián (Tornyiszentmiklós határátkelő) keresztül utazunk hazafelé, útközben többszöri pihenőkkel, étkezési lehetőséggel. Érkezés Budapestre a késő esti órákban, továbbutazás Szegedre.


Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár- (Veszprém-M7 autópálya útvonalon vagy Nápolyban repülőgéppel. Transzfer csatlakozás lehetőségeiről érdeklődjön Irodánkban.
Repülős csatlakozáshoz repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

részletek - foglalás
A ZENE SZÁRNYÁN Észak-Olaszországban (IF11774)79.900 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: hotel***
Ind. időpontok: 2014. 07. 24.
1. nap: Budapest-Vicenza
Elutazás a kora reggeli órákban. Utazás a Monti Berici északi lábánál, a Bacchiglione folyó mellett fekvő Vicenzába. Városnézésünk során megtekintjük a Palladio tervezte híres Teatro
Olimpico épületét is, mely a Világörökség része. Szálláshely elfoglalása Verona környékén az esti órákban.
2. nap: Roncole-Busseto-Parma-Verona
Reggel utazás Roncoleba, ahol a leghíresebb olasz zeneszerző Giuseppe Verdi szülőházát látogatjuk meg, majd továbbutazás Bussetoba, ahol a Verdi Színházat és a főteret tekintjük meg. Utunkat folytatjuk Villanova sull'Arda városába, ahol a zeneszerző, Verdi villáját keressük fel. Továbbutazás Emilia-Romagna tartomány elegáns városába, Parma-ba. Városnézésünk alkalmával lehetőségünk nyílik megtekinteni a Verdi emlékművet, a Keresztelőkápolna
és a Dóm épületét, valamint Toscanini szülőházát is. Visszautazás a szállodába a délutáni órákban. Este fakultatív program keretében lehetőség az Aida megtekintésére a veronai
Arénában. Érkez és a szálláshelyre az éjszakai órákban. (Ár: 12.000 Ft/fő - jelentkezéskor fizetendő! Magasabb kategóriájú jegy váltására a foglalással egyidejűleg van lehetőség!).
3. nap: Milánó-Bergamo
Késő délelőtti indulás Olaszország gazdasági központjaként és a divat fővárosaként is emlegetett Milánóba. Milánó az a hely, ahol a modernitás és a csillogás összefonódik a műemlékekkel, a kultúrával és a szórakozással. A forgalmas bevásárló utcák
és a város látnivalói lenyűgözik a látogatókat. A Dóm, a Scala, a Viktor Emánuel galéria és a Casa Verdi (Idős Zenészek Otthona) megtekintése után utazás Bergamo városába. Rövid
gyalogos városnézés, majd visszautazás a szálláshelyre.
4. nap: Mantova-Budapest
Reggeli a szállodában, majd utazás Lombardia egyik legjelentősebb városába, a Mincio folyó partján fekvő Mantova-ba. A lagunákkal körülölelt várost „kis Velencének” is gyakran nevezik.
Városnézésünk során a legfontosabb látnivalónk a Palazzo Ducale épülete lesz, mely a Gonzaga család híres rezidenciája volt. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Előfoglalási kedvezmények:
2014. január 01-31.-ig történő foglalás esetén: Rendkívüli előfoglalási akció keretén belül teljes összeg befizetése esetén 25%, előleg esetén 15% kedvezmény 5 hónapon kívüli indulás esetén! A különleges kedvezmény utanként csak korlátozott számban vehető igénybe! 25%-os kedvezménnyel utanként maximum 6 hely kerül értékesítésre! Az akció visszavonásig érvényes!
Február 1-28-ig történő foglalás esetén: teljes összeg esetén 15%, előleg befizetésével 10% kedvezmény.
Március 1-31-ig történő foglalás esetén : teljes összeg 10%, előleg befizetése esetén 5% kedvezmény.
részletek - foglalás
hotel on-line
További képek, nagyítás
Adriai romantika (IF7621)42.900 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: luxusbusszal
Szállás: Hotel ***
Ind. időpontok: 2014. 06. 27. - 2014. 08. 01.
1.nap: Cividale del Friuli-Udine
Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Észak-Olaszország autonóm régiójába, Friuli Venezia Giulia tartományába.Látogatásunkat a festői Cividale del Friuli városában kezdjük, mely a Longobárd Hercegség első székhelye volt Olaszországban.Megismerkedünk a város alapításának történetével, majd legfontosabb nevezetességek megtekintése után, továbbutazás Udine városába.A velencei gótikus árkádok alatt átsétálva megtekintjük a Szabadság tér díszes épületeit, majd rövid szabad idő után szálláshelyünkre utazunk.
Adriai romantika

Ország: Olaszország
Régió: Észak-Olaszország
Város: Trieszt
Típus: Körutazás
Utazás: Busz
Szálláshely: Hotel ***
Ellátás: Reggeli
Utazásazonosító: 42887

Képgaléria >>>

Indulás: Időtartam: Ár:
2010-04-03 -tól 2 éj 41.900 Ft-tól
2010-05-22 -tól 2 éj 41.900 Ft-tól
2010-08-20 -tól 2 éj 41.900 Ft-tól
2010-10-22 -tól 2 éj 41.900 Ft-tól
További időpontok >>>
Bizonyos árak csak a szállásra vonatkoznak, vagy nem tartalmaznak minden útiköltséget. Kérjük nézze meg az ajánlat részletes árinformációit.

Április 3-5.,Május 22-24.,Augusztus 20-22.,Október 22-24.

1.nap: Cividale del Friuli-Udine
Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel Észak-Olaszország autonóm régiójába, Friuli Venezia Giulia tartományába.Látogatásunkat a festői Cividale del Friuli városában kezdjük, mely a Longobárd Hercegség első székhelye volt Olaszországban.Megismerkedünk a város alapításának történetével, majd legfontosabb nevezetességek megtekintése után, továbbutazás Udine városába.A velencei gótikus árkádok alatt átsétálva megtekintjük a Szabadság tér díszes épületeit, majd rövid szabad idő után szálláshelyünkre utazunk.
2.nap: Palmanova-Aquilea-Grado
Reggeli a szállodában, majd utazás a csillagalakzatú Palmanova városába. Az érdekes kilencszögletű falakkal körülölelt erődvárost több mint kétszáz éve mérnöki pontossággal tervezték meg, sokáig a kaszárnyák városaként is emlegették. Városnézésünk után Olaszország egyik legjelentősebb ókori romvárosába Aquileiába látogatunk. A régészeti terület és a bazilika csodálatos mozaikremekei, 1988 óta az UNESCO Világörökségek közé tartoznak. A város a római birodalom egyik legfontosabb kikötője és egyik legnagyobb városa volt, melyet 452-ben Attila hunjai raboltak ki és rombolták le.Továbbutazunk az Adria aranyszigeteként és a Nap Szigeteként is gyakran emlegetett Grado városába, mely Ferenc József császár rendeletével 1892-ben lett fürdőhely és a Monarchia idején élte fénykorát. Végigsétálunk a történelmi belváros hangulatos kis utcáin, majd szabadidő fürdési lehetőség a homokos tengerparton.Visszautazás a szálláshelyre az esti órákban.


3.nap.Trieszt-Bled
Reggeli majd a Grotta Gigante óriás méretű cseppkőbarlangjának felfedezésére indulunk.Továbbutazás Friuli tartomány fővárosába Triesztbe.Megtekintjük a Miramare kastély isztriai fehér kőből épült romantikus épületét , mely Erzsébet királyné kedvelt nyaralóhelye is volt. A díszes belső termek és a csodálatos park meglátogatása után rövid séta Triesztben, az egykori Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb kikötővárosában. Hazautazás rövid pihenővel szlovénia gyöngyszeménél a Bledi tónál.Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Előfoglalási kedvezmények:
2014. január 01-31.-ig történő foglalás esetén: Rendkívüli előfoglalási akció keretén belül teljes összeg befizetése esetén 25%, előleg esetén 15% kedvezmény 5 hónapon kívüli indulás esetén! A különleges kedvezmény utanként csak korlátozott számban vehető igénybe! 25%-os kedvezménnyel utanként maximum 6 hely kerül értékesítésre! Az akció visszavonásig érvényes!
Február 1-28-ig történő foglalás esetén: teljes összeg esetén 15%, előleg befizetésével 10% kedvezmény.
Március 1-31-ig történő foglalás esetén : teljes összeg 10%, előleg befizetése esetén 5% kedvezmény.
részletek - foglalás
Alassio (IF11939)12.800 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: egyénileg
Szállás: Hotel Garden***
Ind. időpontok: 2014. 06. 10. - 2015. 08. 18.
Fekvése:
a Hotel Garden nyugodt helyen található, 2 épületből álló standard szálloda, melyet függőfolyosó köt össze egymással. Alassio központja csupán 500 m-re.

Távolságok:
központ: 500 m
tengerpart: 300 m
üzletek: 200 m
éttermek, bárok: 200 m

Kapacitás:
90 szoba 2 épületben

Szobák:
kétágyas standard szoba (1 pótágy lehetőség), légkondicionáló (térítés ellenében), központi fűtés, saját fürdőszoba (zuhanyzó, WC, hajszárító), telefon, televízió, erkély.
A pótágyazható és az 1 ágyas szobák erkély nélküliek!
Comfort szoba: a szálloda 4. emeletén található szobák, melyek minibárral felszereltek.

Szolgáltatások:
recepció, lift, széf a recepción (6 €/nap), étterem, reggeliző, bár, konferenciaterem, WiFi (ingyenesen), parkoló / garázs (őrzött, megvilágított).

Sport és szórakozás:
medence (édesvizű, 12x6 m, kb. húsvéttól a szezon végéig üzemel), napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel (ingyenesen), biliárd. Teniszpálya 1,5 km-re, golfpálya 15 km-re.

Gyermekeknek:
gyermekmedence, játszótér.

Tengerpart:
homokos tengerpart (300 m), napernyők és napágyak (térítés ellenében, kedvezménnyel).

Ellátás:
reggeli, félpanzió (reggeli és vacsora) vagy teljes ellátás (napi 3 étkezés).
Reggeli büférendszerben, ebéd és vacsora menüválasztással (3 fogással és salátabárral).

Egyéb:
légkondicionálás: 3 €/nap (csak a helyszínen kérhető)
garázs/parkoló: 10 €/nap (foglalás szükséges!)
bébiágy: 10 €/nap (előre kell jelezni)
háziállat: kistestű háziállat ingyenesen

Pótágy kedvezmények:
3. fő pótágyon: 0-1,99 évig: ingyenes, 2-12,99 évig: -50 %, 13 éves kortól: -20 %.
Családi csomag: 2 felnőtt + 2 gyermek (2-14,99 évig) = 3 felnőtt ár. Elhelyezés: emeletes ágyas, erkély nélküli szobában történik.

Érkezés / min. tartózkodás:
naponta / 3 éjszaka

Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, azt azonnal a helyszínen kell jelezni a helyi partnerirodánkban, utólag nem áll módunkban reklamációt elfogadni!
A szálláshely néhány szolgáltatása és sportolási lehetőségei térítés ellenében vehető igénybe!

Előfoglalási kedvezmény: -10 % 2014. április 10-ig.
részletek - foglalás
Olaszországbe egzotikus utazások
Alpesi tavak: a Garda és az Iseo-tó (IF6435)89.500 FT/fő
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: Hotel***
Ind. időpontok: 2014. 04. 29. - 2014. 09. 16.
1. nap: Szeged–Budapest–Lienz-Dobiacco-Bruneck (körny.) (770 km)

Elutazás Szegedről a kora reggeli órákban Budapesten és Szlovénián át Ausztriába, majd a Lienz–Dobiacco útvonalon a Dolomitok világába. Utunk során a Dolomitok szépséges hegyei között, völgyein keresztül utazunk. A Pustertal vidékén lévő szállásunkra érkezünk.

2. nap: A Dolomitok hegyóriásai: A Garda-tó és Verona (300 km)

Reggeli után az Alpok leglátogatottabb vidékére, a Dolomitok hegyóriásai közé érkezünk. Átkelve a hágókon csodálatos élményt nyújt a Marmolada és Stella csoport látványa. Panoráma utunk során több alkalommal megállunk, szép idő esetén páratlan panorámában gyönyörködve ereszkedünk alá. A hágók után Dél-Tirol festői falvain, városain keresztül érkezünk a Garda-tó vidékére. Továbbutazva Veronával, a szerelmesek városával ismerkedünk. Ellátogatunk Júlia házához, ahol láthatjuk a nevezetes erkélyt. Megnézzük az Amfiteátrumot, a Dómot, Piazza del’ Erbe-t és az Urak terét. Sétálunk az Adige-folyó partján. Estére Garda-tó környéki szálláshelyünkre érkezünk, ahol két éjszakán keresztül szállásunk lesz.

3. nap: Garda–Bardolino–Sirmione (80 km)

Ezen a napon egész napos utazásra indulunk a festői Garda-tó mentén. Először Gardába, a leglátogatottabb Garda-tavi városkába visz utunk, ahol szűk, kanyargó utcákkal, elegáns jacht kikötővel találkozunk. Utána Bardolinóba utazunk tovább, egy borászati múzeumot keresünk fel. Megkóstoljuk a régió híres borát is, a Bardolinót. Peschiera del Garda csatornák által szabdalt festői kisvárosán áthaladva a tó déli részére látogatunk, a tóba félszigetszerűen benyúló Sirmiónéba. Lenyűgöző a hely egyedülálló fekvésével, szűk utcácskáival, római villa maradványaival. Szabadidejében felkeresheti a Scaligeri-várat. Fakultatív ajánlatunk: Élményteli hajózáson veszünk részt a Garda-tavon, útközben élvezhetjük az Alpok panorámájának szépségét. (Aki a hajózáson nem vesz részt, autóbusszal utazik tovább a kikötőhöz.) Estére szálláshelyünkre térünk vissza.

4. nap: Iseo-tó és Monte Isola, Bergamo és a Comoi-tó (270 km)

Megreggelizünk, majd az Iseo-tóhoz indulunk, e bájos, alpesi hegyek által körülzárt tóhoz. Felkeressük Sulzano festői kikötőjét. Fakultatív ajánlatunk: hajóra szállva gyönyörködhetünk a tó kis szigeteiben (a Beretta család szigete) és a legnagyobbon, a Monte Isola-n időzünk: séta a kikötőben, rövid szabadidő. Bergamóba utazunk, az Iseo-tó közelében fekvő, műemlékekben gazdag városba. Láthatjuk falakkal körülvett óvárosát – benne a Santa Maria Maggiore templommal és a Colleoni kápolnával (Olaszországban az egyik legszebb kápolna), majd a Piazza Vecchiát és a régi városházát. Szabadidőt követően a dolomitok hátterében elnyúló Comoi-tó kanyarulataival, fenséges látványával üdvözöl bennünket. A tó déli oldalán fekvő, egyik legkedveltebb településére Como városába utazunk. Ez az észak-olasz tóvidék legnagyobb városa. A rengeteg szép látnivalón túl, fekvése is lebilincseli az idelátogatót. Főutcáján sétálva jutunk el a Dómhoz. Sok kis kávézó, étterem, szűk és hangulatos kis utcák várnak itt ránk, igazi olasz hangulat. Lago Maggiore környéki szálláshelyünkre érkezünk az esti órákban, ahol két éjszakán át lesz szállásunk.

5. nap: Lugano, Locarno, Lago Maggiore és a Boromei-szigetek (160 km)

Észak felé vesszük utunkat és a Svájc területén elnyúló Lugánói-tóhoz kirándulunk. A Melidei-gáton átkelve a part menti Lugano varázslatos városába érkezünk. A városban csodás árkádos épületek, pálmafák, szökőkutak, boltok, drága autók fogadják a Riviéra-szerű tóparton az idelátogatót. Tele szép és elegáns emberekkel, érezhető Milánónak, a divat fővárosának közelsége. Tovább utazva a híres olasz tavak egyikéhez, a Lago Maggiore-hez érkezünk. A tavat 600-700 m magas hegyek övezik, partja mentén villák, parti sétányok, várak váltogatják egymást. Locarnoi filmfesztivál helyszínén megállva sétálunk a tóparton majd felvonóval (felvonójegy!) „kapaszkodunk fel” a Lago Maggiore felett sziklaszirten magasodó Madonna del Sasso zarándok templomhoz. Programunk egyik csúcspontja következik! Fakultatív ajánlatunk: a tóban a természet által létrehozott gyönyörű ékköveknek találjuk a kis szigeteket. Hajóval keressük fel az Isola Bellát, a „virág szigetet”, rajta a páratlan vegetáció által féltve őrzött Borromeo kastélyt és annak teraszos kertjét mely elbűvöli az odalátogatót. Továbbhajózunk Isola Madre szigetére, ahol a dús növényzet között csendesen megbúvó Borromei család által épített újabb Borromeo-palota és egy szépen kiképzett botanikus kert vár Bennünket. Tovább hajózva megcsodálhatjuk Isola Pescatorét majd visszatérünk szálláshelyünkre.

6. nap: Vicenza–Budapest–Szeged (770 km)

Reggeli után a híres villaépítő, Palladio városát, Vicenzát keressük fel. Aligha találhatunk még egy várost, melynek arculata oly mértékben fejezi ki egy művész elgondolásait, mint Vicenza Palladióét. Végigsétálunk a város reprezentatív útján, a Corso Palladión. Gyalogos sétánk során megtekintjük a város katedrálisát, az Urak terét rajta a velencei helytartó palotájával és a város szimbólumát, a bazilikát. Sétálunk hangulatos óvárosában. Vicenzából hazafelé indulunk az Udine-Tornyiszentmiklós-Budapest útvonalon. Érkezés a késő esti órákban Budapestre, majd tovább utazunk Szegedre.

Ellátás: 5x reggeli

Belépők tájékoztató árai: kb. 45euro
Minimális létszám: 30 fő. Csatlakozási lehetőség: Szeged-Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár-(Veszprém)-Nagykanizsa útvonalon.A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

részletek - foglalás
Alpok-Adria (IF12232)54.900 Ft/fő
Ország: Olaszország
Utazás: autóbusszal
Szállás: hotel***
Ind. időpontok: 2014. 05. 01.
. nap: Elutazás Magyarországról Kecskemét-Budapest-Székesfehérvár - M7/M70 útvonalon. Szlovéniában pihenés és étkezési lehetőség Trojane hegyi településen. Este a szobák elfoglalása a szálláshelyen.
2. nap: Reggeli után autóbuszos kirándulás Padovába (Prato di Valle tér, Szent Antal bazilika), a Garda tóhoz (Sirmione félszigete szabad programmal, fakultatív motorcsónak túrával) és Veronába (Aréna, Piazza di Erbe, Piazza dei Signori, Scala sírok, Júlia háza, szabadprogram) majd visszatérés a szálláshelyre az esti órákban.
3. nap: Reggeli után buszos út a kikötőbe (Punta Sabbioni) ahonnan különhajóval kb. 50 perces panoráma hajózás táj és városismertetővel Velencébe. Kikötés után városnéző séta, szabadprogram. Koradélután hajózás Murano szigetére ahol egy üveggyártó manufaktúrát keres fel a csoport (bemutató, vásárlási lehetőség). Tovább hajózás Buranóba a csipke szigetére, szabadprogram. Visszahajózás Punta Sabbioniba, visszatérés a szállodához a koraesti órákban.
4. nap: Reggeli után hazautazás. Útközben kb. egy óra tartózkodás Triesztben, a Miramare-kastélynál. Pihenés, séta a csodálatos kastélyparkban, gyönyörködés a trieszti öböl panorámájában, fakultatív kastélylátogatás (4,00 EUR/fő belépő). Hazaérkezés Magyarországra az esti órákban.

Kötelezően fizetendő: hajójegy 35,00 EUR/fő

Utazás időtartama: 4 nap/3 éj
Indulási időpontok: III.13., IV.18., V.1.
Utazás: légkondicionált autóbusszal
Felszállási lehetőségek: Kecskemét, Budapest, Székesfehérvár, Siófok, Nagykanizsa, Tornyiszentmiklós
Elhelyezés: 3 éjszaka Velence körzetében középkategóriás szálloda 2-3 ágyas, fürdőszobás szobáiban
Ellátás: bővített kontinentális reggeli
MInimum létszám: 35 fő
részletek - foglalás
Andorra (IF11940)83.900 Ft/apartman
Ország: Olaszország
Utazás: egyénileg
Szállás: Villaggio Colombo
Ind. időpontok: 2014. 05. 28. - 2014. 10. 23.
Fekvése:
a Villaggio Colombo hatalmas területen (25.000 m2) oliva fák és mimóza bokrok között, nagyon szép dombos vidéken fekvő üdülőtelep parkokkal övezve. Kb. 150-400 m-re autópálya halad el a létesítmény mellett.

Távolság:
vasút: 1,5 km
tengerpart: 1,7 km
szupermarket: 1 km
kórház: 15 km

Kapacitás:
50 villa és 18 lakókocsi

Apartmanok:
az apartmanok elegáns berendezésűek, kényelmesek. Felszereltsége: telefon, televízió, hűtőszekrény fagyasztóval, hangszigetelt ablakok. Széf és hajszárító külön kérésre (ingyenesen).
Típusok:
C 4-6 fős - 3 légterű apartman: 2 hálószoba (franciaágyas és 2 külön ágyas), nappali dupla dívánnyal, konyhasarok, saját fürdőszoba (zuhanyzó, WC), veranda. Kb. 42 m2.

Lakókocsi:
a lakókocsik mindegyike egyszerű berendezésű.
Típusok:
C 4-5 fős - 3 légterű apartman: 2 hálószoba (140x200 cm-es franciaággyal, másik emeletes ággyal és kihúzható ággyal), nappali, konyhasarok, saját fürdőszoba (zuhanyzó, WC), fedett veranda, kert. Kb. 28 m2.

Szolgáltatások:
recepció, étterem, bár, pool bár, WiFi (ingyenesen), érmés mosoda, parkoló (apartmanonként 1 ingyenes), külső parkoló (ingyenesen).

Sport és szórakozás:
medence (édesvizű, kb. május májustól szeptember végéig üzemel), napozóterasz napágyakkal és napernyőkkel (ingyenesen), teniszpálya, asztalitenisz, kerékpár kölcsönző.

Gyermekeknek:
gyermekmedence, játszótér.

Tengerpart:
homokos tengerpart (1 700 m), napágyak és napernyők (térítés ellenében), vízi sportok.

Egyéb:
érkezés: 16:00-20:00 óra között
távozás: 08:00-10:00 óra között.
elfogadott hitelkártyák: EC/MC, Visa

Ellátás:
önellátás.

Amennyiben bármilyen probléma merülne fel, azt azonnal a helyszínen kell jelezni a helyi partnerirodánkban, utólag nem áll módunkban reklamációt elfogadni!
A szálláshely néhány szolgáltatása és sportolási lehetőségei térítés ellenében vehető igénybe!

Hasznos információk és tudnivalók az apartmanokról
Az ár tartalmazza: szállás 7 éjszakára, rezsiköltség (gáz, víz, áram), apartmanonként 1 parkolóhely.

Helyszínen fizetendő költségek:
Kaució: 100 €/apartman
Végtakarítás: 45 €/apartman ill. 35 €/lakókocsi (A végtakarítás díja nem tartalmazza a konyhasarok kitakarítását!!!)
Idegenforgalmi adó: helyszínen fizetendő.

Egyéb fakultatív szolgáltatások:
ágyneműhuzat vagy törülköző: 5 €/váltás vagy mindkettő bérlése esetén 10 €/váltás. Konyharuha: 6 €/váltás, mindhárom esetén 13 €/váltás.
babaágy (0-3 évig): 20 €/hét (lekérésre), pótágy: nem lehetséges
háziállat (lekérésre!): 35 €/hét
teniszpálya: 8 €/óra (éjszaka +5 €/óra)
mosoda (érmés): 5 €/mosás
további parkolóhely: 35 €/autó/hét

Előfoglalási kedvezmény: -5 % 2014. március 28-ig
részletek - foglalás
További utazások részletezése:
1 - 10 | 11 - 20 | 21 - 30 | 31 - 40 | 41 - 50 | 51 - 60 | 61 - 70 | 71 - 80 | 81 - 90 | 91 - 100 | 101 - 110 | 111 - 120 | 121 - 130 | 131 - 140 | 141 - 150 | 151 - 160 | 161 - 170 | 171 - 180 | 181 - 190 | 191 - 200 | 201 - 210 | 211 - 220 | 221 - 230 | 231 - 240 | 241 - 250 | 251 - 260 | 261 - 270 | 271 - 275 | következő 10
Olaszország - Az olasz csizma sarka... Puglia134.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 07. 14.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Az örök város Róma88.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 25. - 2014. 09. 23.részletek - foglalás
utazás: luxusbusszal
szállás: Hotel
Olaszország - Barcelona és Katalonia kincsei114.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 02.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - Bella Szicília169.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 16.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - Bibione101.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Monaco
Olaszország - Bibione101.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Tiziano A
Olaszország - Bibione104.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Sequoia
Olaszország - Bibione104.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Alba
Olaszország - Bibione133.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Villa Mara
Olaszország - Bibione106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Aceri (4*)
Olaszország - Bibione106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Tagliamento & Maracaibo
Olaszország - Bibione106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Tonin
Olaszország - Bibione106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Nasse
Olaszország - Bibione106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Nautilus
Olaszország - Bibione106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Solarium
Olaszország - Bibione106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Luxor
Olaszország - Bibione109.760 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 09. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residenza delle Terme
Olaszország - Bibione112.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Pleione
Olaszország - Bibione114.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Tintoretto
Olaszország - Bibione114.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Dora
Olaszország - Bibione117.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Tiepolo
Olaszország - Bibione120.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Tamerix
Olaszország - Bibione125.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Acquaverde
Olaszország - Bibione125.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Auriga del Sole
Olaszország - Bibione125.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Zenith
Olaszország - Bibione134.400 FT/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 09. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Marina
Olaszország - Bibione146.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Linda
Olaszország - Bibione168.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Eurostar
Olaszország - Bibione105.280 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 09. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Anna***
Olaszország - Bibione60.480 FT/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 09. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Appartamenti Lussinpiccolo***
Olaszország - Bibione90.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Bristol (3*)
Olaszország - Bibione73.920 FT/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 09. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Appartamenti Biloba
Olaszország - Bibione96.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Laguna Grande (3*)
Olaszország - Bibione106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Cavallino (3*)
Olaszország - Bibione127.680 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 09. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villagio Marco Polo*****
Olaszország - Bibione98.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Codan & Fransi (3*)
Olaszország - Bibione112.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Tivoli (3*)
Olaszország - Bibione101.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Ranieri (4*)
Olaszország - Bibione106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Licia (3*)
Olaszország - Bibione78.400 FT/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 09. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Ville Battiston***
Olaszország - Bibione82.880 FT/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 09. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio delle Meduse
Olaszország - Bibione85.120 FT/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 09. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Ville Delsa e Antonella***
Olaszország - Bibione114.800 FT/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Jumbo
Olaszország - Bibione106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Michelangelo (4*)
Olaszország - Bibione114.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Delfino (5*)
Olaszország - Bibione78.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 09. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Azzurro (4*)
Olaszország - Bibione87.360 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 08. 30.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Sole e Regina
Olaszország - Bibione117.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Tiziano B
Olaszország - Bibione133.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio la Fenice (3*)
Olaszország - Bibione91.840 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 09. 13.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio White Star
Olaszország - Bibione133.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Orchidea (5*)
Olaszország - Bibione98.700 FT/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Skorpios
Olaszország - BORTÚRA VENETOBAN59.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 02.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Ceriale57.200 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 25. - 2014. 10. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Turistico il Paese di Ciribi’***
Olaszország - Csillagtúra Toszkánában
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - Csillagtúrák Olaszországban - tengerpati pihenéssel122.000 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 22. - 2014. 07. 27.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Dél-Itália haladóknak119.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 07. 07.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Dél-Itália haladóknak 1.
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel
Olaszország - Dél-Itália haladóknak II.
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - Dél-Olasz varázslat124.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 14.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Dél-Olaszországi kalandozások: a féltve őrzött Puglia125.500 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 04. 27. - 2014. 09. 14.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal vagy repülővel
szállás: Hotel***
Olaszország - Diano Marina11.000 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 10. - 2014. 10. 05.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Hotel Astra***
Olaszország - Diano Marina12.700 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 25. - 2014. 10. 14.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Hotel Splendid***
Olaszország - DIANO MARINA80.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 10. 18.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: RESIDENCE ORCHIDEA
Olaszország - DOLOMITOK - A HOLDHERCEGNÔ OTTHONA47.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 23. - 2014. 07. 25.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Elba szigete és Korzika129.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 08. 30.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - ÉSZAK-ITÁLIA - Tóparti romantika44.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 04. 25. - 2014. 09. 26.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Észak-Itália ínyenceknek69.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 21. - 2014. 09. 24.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Észak-olasz tavak és műemlékvárosok
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Firenze - A reneszánsz bölcsője52.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 01. - 2014. 09. 25.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Garda - tó
utazás: egyénileg
szállás: HOTEL PACE***
Olaszország - Garda -tó és Gardaland41.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 30. - 2014. 10. 24.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - GARDA TÓ & TRENTO - Havas hegycsúcsok és pálmafák…54.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 15. - 2014. 07. 03.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - GARDA TÓ ÉS GARDALAND39.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 30. - 2014. 10. 24.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Gyöngyszemek az olasz csizma sarkában
utazás: autóbusszal
szállás: hotel****
Olaszország - HÉTVÉGE BOLOGNÁBAN ÉS S. MARINOBAN59.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 04. 25. - 2014. 11. 28.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Hétvége Velencében39.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 07. - 2014. 10. 29.részletek - foglalás
utazás: luxusbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - HORDÓGURÍTÓ VERSENY MONTEPULCIANOBAN 56.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 08. 29.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Imperia13.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 27. - 2014. 10. 27.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: VILLA GIADA HOLIDAY CLUB
Olaszország - IMPERIA72.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 10. 25.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: RESIDENCE ROBINIA
Olaszország - IMPERIA93.000 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 10. 18.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: RESIDENCE BORGO VERDE
Olaszország - ITÁLIA A MONT BLANC TÖVÉBEN76.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 07. 16.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Itália ékköve - Toscana és Umbria91.500 FT/fő
indulási időpontok: 2014. 07. 01. - 2014. 10. 18.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Itália Gyöngyszemei129.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 23. - 2014. 09. 01.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - ÍZES ITÁLIA59.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 12. - 2014. 10. 23.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - KARNEVÁL A VELENCEI LAGÚNÁKON
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - Karnevál Toszkánában
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Kastélyok és romantika57.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 01. - 2014. 07. 10.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Kelet fényei
utazás: hajóval
szállás: hajókabin
Olaszország - KIRÁNDULÁS A BRENTA CSATORNÁN59.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 08. 16.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Közép-Itália kincsei 2.
utazás: autóbusszal
szállás: szálloda***/****
Olaszország - LA SENSA 59.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 29.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - Lido di Jesolo101.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Lio
Olaszország - Lido di Jesolo109.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Adriana
Olaszország - Lido di Jesolo109.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Daniela
Olaszország - Lido di Jesolo112.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Equilio
Olaszország - Lido di Jesolo114.800 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Costa del Sol
Olaszország - Lido di Jesolo117.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Apollo
Olaszország - Lido di Jesolo137.300 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Sole
Olaszország - Lido di Jesolo154.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 08. 30.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Nicole
Olaszország - Lido di Jesolo154.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 05. - 2014. 09. 01.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Blu Village
Olaszország - Lido di Jesolo101.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Santa Fé
Olaszország - Lido di Jesolo80.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Benelux
Olaszország - Lido di Jesolo85.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Michelangelo
Olaszország - Lido di Jesolo85.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Pineta
Olaszország - Lido di Jesolo85.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Letizia
Olaszország - Lido di Jesolo90.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: eyénileg
szállás: Condominio Ariston
Olaszország - Lido di Jesolo90.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Brioni
Olaszország - Lido di Jesolo90.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Diplomatic
Olaszország - Lido di Jesolo93.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence El Palmar
Olaszország - Lido di Jesolo93.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Mini-Jet
Olaszország - Lido di Jesolo85.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 08. 30.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Niki
Olaszország - Lido di Jesolo96.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Houston
Olaszország - Lido di Jesolo98.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio York
Olaszország - Lignano100.300 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Stiria Apartmaház
Olaszország - Lignano104.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Salisburgo Apartmanház
Olaszország - Lignano106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Occidente Apartmanház
Olaszország - Lignano108.300 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Villa Ada
Olaszország - Lignano119.700 FT/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Carnia Apartmanház
Olaszország - Lignano119.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Mimosa Apartmanház
Olaszország - Lignano119.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Pioppi Apartmanház
Olaszország - Lignano55.300 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Quercia Apartmanház
Olaszország - Lignano59.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Baviera Apartmanház
Olaszország - Lignano59.900 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Bianca Apartmanház
Olaszország - Lignano61.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Belmare Apartmanház
Olaszország - Lignano67.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Businelli Apartmanház
Olaszország - Lignano67.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: La Duna Apartmanház
Olaszország - Lignano67.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Cynthia Apartmanház
Olaszország - Lignano70.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Casa al Mare Apartmanház
Olaszország - Lignano70.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Maria Apartmanház
Olaszország - Lignano72.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Bahamas Apartmanház
Olaszország - Lignano72.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Nerina Apartmanház
Olaszország - Lignano76.600 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Michelangelo Sabbiadoro Apartmanház
Olaszország - Lignano78.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Casa Marina Apartmanház
Olaszország - Lignano78.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Manuela Apartmanház
Olaszország - Lignano78.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Carinzia Apartmanház
Olaszország - Lignano78.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Irene Apartmanház
Olaszország - Lignano78.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Lory Apartmanház
Olaszország - Lignano78.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Vera Apartmanház
Olaszország - Lignano84.600 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Conchiglie Apartmanház
Olaszország - Lignano84.600 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Lucerna Apartmanház
Olaszország - Lignano86.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Boreal Apartmanház
Olaszország - Lignano86.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Magnolia Apartmanház
Olaszország - Lignano88.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: La Zattera Apartmanház
Olaszország - Lignano67.500 FT/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Patrizia Apartmanház
Olaszország - Lignano89.600 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Primavera Apartmanház
Olaszország - Lignano89.600 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Viviana Apartmanház
Olaszország - Lignano92.300 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Luna Apartmanház
Olaszország - Lignano93.000 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Bianco Nero Apartmanház
Olaszország - Lignano93.000 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Burello Apartmanház
Olaszország - Lignano93.000 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: La Torre Apartmanház
Olaszország - Lignano93.000 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Levante Apartmanház
Olaszország - Lignano93.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Michelangelo Riviera Apartmanház
Olaszország - Lignano93.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Timavo Apartmanház
Olaszország - Lignano98.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Milano Apartmanház
Olaszország - Lignano98.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Palm Beach Apartmanház
Olaszország - Livigno
utazás: egyénileg
szállás: Bait Panorama**
Olaszország - LIVIGNO (ALTA VALTELLINA)
utazás: egyénileg
szállás: Bait dal Cucu Apartmanház
Olaszország - Lombardia és Lago Maggiore91.000 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 04. 29. - 2014. 07. 08.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Lombardiai romantika az Észak-Olaszország tóvidék 82.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 01. - 2014. 07. 07.részletek - foglalás
utazás: luxusbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - MAGYAR EMLÉKEK ITÁLIÁBAN99.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 07. 21. - 2014. 08. 07.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - MICHELANGELO NYOMÁBAN87.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 07.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Milánó és az Alpesi tavak világa69.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 18.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - MURÁNÓI ÜVEGFÚVÁS NEM CSAK KEZDŐKNEK69.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 09. 11. - 2014. 10. 30.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Nápoly repülővel114.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 14. - 2014. 10. 09.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel****
Olaszország - Napsütötte Toszkána...Nyaralás a Tirrén tengerpartján 119.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 14. - 2014. 09. 01.részletek - foglalás
utazás: luxusbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - Non - Stop Velencei Karnevál
utazás: luxus autóbusszal
szállás:
Olaszország - NYARALÁS A LIGÚR TENGERPARTON121.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 07. 04. - 2014. 07. 11.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: HOTEL SUD-EST***
Olaszország - NYARALÁS AZ ADRIÁN104.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 21. - 2014. 08. 30.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Nyaralás Elba szigetén115.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 15.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Nyaralás Lido di Jesoloban105.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 08. 23.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal
szállás: Apartman
Olaszország - O Sole Mio... A Sorrentói félsziget gyöngyszemei 99.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 01. - 2014. 09. 11.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - Olaszország - Bibione96.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Corso
Olaszország - Olaszország - Bibione106.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Laguna Piccola
Olaszország - Olaszország - Bibione109.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Ivana***
Olaszország - Olaszország - Bibione104.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Cormoran
Olaszország - Olaszország - Bibione120.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Malta & Rodi
Olaszország - Olaszország - Bibione125.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Lion
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Houston
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo101.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Internazionale
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo90.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Rubino
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo
utazás: egyénileg
szállás: Condominio York
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo90.700 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Torino
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo
utazás: egyénileg
szállás: Villa Daniela
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo80.100 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio San Nichola's
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Adriana
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Diplomatic
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo
utazás: egyénileg
szállás: Villaggio Equilio
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo109.400 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Puerto del Sol
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo
utazás: egyénileg
szállás: Residence Costa del Sol
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo
utazás: egyénileg
szállás: Villa Rauzi
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo
utazás: egyénileg
szállás: Hotel Firenze**
Olaszország - Olaszország - Lido di Jesolo
utazás: Egyénileg
szállás: Hotel Edera**
Olaszország - Olaszország - Lignano
utazás: egyénileg
szállás: Appartamenti Fiore
Olaszország - Olaszország - Lignano
utazás: egyénileg
szállás: Residence Blu
Olaszország - Olaszország - Lignano
utazás: egyénileg
szállás: Ville Rio
Olaszország - Olaszország - Lignano
utazás: egyénileg
szállás: Residence Shakespeare
Olaszország - Olaszország - Lignano
utazás: egyénileg
szállás: Residenza Verde
Olaszország - Olaszország - Lignano
utazás: egyénileg
szállás: Condominio International
Olaszország - Olaszország - Lignano70.500 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Cristallo
Olaszország - Olaszország - Lignano
utazás: egyénileg
szállás: Residence Luna
Olaszország - Olaszország - Lignano
utazás: egyénileg
szállás: Residence Parco Hemingway
Olaszország - Olaszország - Lignano
utazás: egyénileg
szállás: Residence Millefiori
Olaszország - Olaszország - Lignano
utazás: egyénileg
szállás: Residence La Zattera
Olaszország - Olaszország - Lignano88.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 03. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: America II
Olaszország - Olaszország - Ligúria
utazás: egyénileg
szállás: Hotel Garden***
Olaszország - Olaszország - Ligúria
utazás: egyénileg
szállás: Hotel Lolli Palace***+
Olaszország - Olaszország - Ligúria
utazás: egyénileg
szállás: Hotel Capri***
Olaszország - Olaszország - Ligúria
utazás: egyénileg
szállás: Hotel Robinia***
Olaszország - Olaszország gyöngyszemei132.525 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 04. 28.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: szálloda**/***
Olaszország - Olaszországi nagykörutazás141.000 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 02. - 2014. 10. 20.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - OPERA KONCERTEK VELENCÉBEN49.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 12.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Piemonte és az Észak-Olaszországi tóvidék 99.900 FT/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 30.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - PUCCINI FESZTIVÁL56.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 08. 23.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Ravascletto
utazás: egyénileg
szállás: Hotel Trieste ***
Olaszország - REDENTORE59.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 07. 17.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - REGATTA STORICA45.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Róma az örök város
utazás: Luxusautóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - Róma haladóknak89.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 07. 19.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Róma REPÜLŐVEL107.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 26. - 2014. 10. 02.részletek - foglalás
utazás: repülővel
szállás: hotel***
Olaszország - Róma Velencével és Firenzével89.500 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 04. - 2014. 10. 22.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal vagy repülővel
szállás: Hotel***
Olaszország - Róma- Repülős hétvége
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - Római barangolások77.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 04. 30. - 2014. 10. 22.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel *** /****
Olaszország - Római séták89.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 01. - 2014. 10. 23.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel***
Olaszország - Római vakáció119.900 Ft / fő
indulási időpontok: 2014. 07. 05.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal
szállás: 1 éj Velence környékén *** szálloda, 6 éj római üdülőközponti házaiban, 1 éj *** szállodában Montecatiniben
Olaszország - SAN BARTOLOMEO AL MARE64.800 Ft/apartman
indulási időpontok: 2014. 04. 26. - 2014. 10. 18.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: APPARTAMENTI LA MERIDIANA
Olaszország - San Marino55.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 08. 21. - 2014. 10. 23.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - San Remo13.800 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 19. - 2014. 10. 05.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: NYALA SUITE HOTEL****
Olaszország - Szentek nyomában 119.900 FT/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 01.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Szicília189.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***+hajó
Olaszország - Szicília - Capri - Pompéji
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel
Olaszország - Szicília és Calabria149.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 10. 01.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Szicília, a Földközi-tenger királynője161.000 FT/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 01. - 2014. 09. 13.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: 7 éjsz. szálloda***, 1 éjsz. hajón 4 ágyas belső kabinokban
Olaszország - Tavaszköszöntő Hétvége A Sorrentói-Félszigeten
utazás: repülőgéppel
szállás: hotel***
Olaszország - Tonale - Ponte di Legno78 euro/fő
indulási időpontok: 2014. 04. 26.részletek - foglalás
utazás: Egyénileg
szállás: Apartmanok Tonale
Olaszország - TOSCANA ÍNYENCEKNEK76.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 11. - 2014. 08. 06.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: ***szálloda
Olaszország - Toscana, Viareggio és Cinque-terre74.500 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 05. - 2014. 09. 17.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Toszkán ízelítő75.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 04. 30. - 2014. 10. 01.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Toszkána csodái82.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 01.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Toszkána csodái és Elba szigete84.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 07. - 2014. 09. 22.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - Toszkána és Cinque Terre69.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 06. - 2014. 10. 08.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - Toszkána és Itália zöld szíve Umbria109.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 26. - 2014. 08. 11.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - Toszkána és Ligúria
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - Tűz Isten gyermekei - Lipari-szigetek219.800 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 21. - 2014. 09. 20.részletek - foglalás
utazás: repülőgéppel
szállás: Hotel***
Olaszország - VAL DI FASSA
utazás: egyénileg
szállás: Aparthotel Princess (Penia di Canazei)
Olaszország - VAL DI FASSA
utazás: egyénileg
szállás: Al Sole Clubresidence & Hotel
Olaszország - VAL DI FIEMME
utazás: egyénileg
szállás: Apartmanok Predazzoban
Olaszország - Varázslatos Liguria és egy csipetnyi francia Riviéra 105.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 08. 30.részletek - foglalás
utazás: Autóbusszal
szállás: Hotel ***
Olaszország - VELENCE A GONDOLÁK VÁROSA53.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 01. - 2014. 10. 23.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - VELENCE ÉS DOLOMITOK43.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 26. - 2014. 06. 27.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel**/***
Olaszország - Velence és Padova40.800 FT/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 02. - 2014. 10. 21.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - Velence, a lagúnák városa
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - Velence, a tengerek királynője
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel****
Olaszország - Velence, a tengerek királynője II.66.600 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 04. 24.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel****
Olaszország - Velencei karnevál & Trieszt
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Velencei Karnevál Non-stop
utazás: autóbusszal
szállás:
Olaszország - Velencei regatta
utazás: autóbusszal
szállás: 2 éjszaka Velence krönyékén 3*-os szállodában
Olaszország - Velencétől San Marinóig84.000 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 06. 24. - 2014. 09. 02.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: Hotel***
Olaszország - VENDÉGSÉGBEN AZ ÉSZAK OLASZ HERCEGSÉGBEN65.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 05. 01.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Veneto - Bibione90.700 FT/apartman
indulási időpontok: 2014. 05. 24. - 2014. 09. 06.részletek - foglalás
utazás: egyénileg
szállás: Residence Valbella (3*)
Olaszország - Venetoi képeslap
utazás: autóbusszal
szállás: hotel
Olaszország - VERDI NYOMÁN - Észak-Olaszországban56.900 Ft/fő
indulási időpontok: 2014. 07. 26.részletek - foglalás
utazás: autóbusszal
szállás: hotel***
Olaszország - Üdülés Lido di Jesoloban
utazás: egyénileg
szállás: Villa Rosa
Olaszország - Üdülés Lido di Jesoloban
utazás: egyénileg
szállás: Condominio Romeo
Olaszország - Üdülés Lido di Jesoloban
utazás: egyénileg
szállás: Residence La Posta
Valutaváltó (Aktuális valuta középárfolyamok):
=> HUF Magyar Forint
Üzenetek

 


>>>

KÖSSÖN UTAZÁSI

BIZTOSÍTÁST

ONLINE!

 

 


WORLD TOURS
UTAZÁSI IRODA

1113 Budapest
Villányi út 52.

Tel:+36-1-279-0075

+36-70-334-1133 (10:00-17:00)

E-mail:
worldtours@
worldtours.hu

Nyitvatartás: Hétfőtől - péntekig 10:00-17:00Árajánlatért kérjük
keresse e-mailben
vagy telefonon
Irodánkat!

 

 

 

 

  


Akciók - Partnereink - Rólunk - Foglalási útmutató - Linkcenter - Médiaajánlat - Hírlevél - Országleírások - Játék
2004 © Copyright Interfocus Kft.      Email: info@interfocus.hu      Programozás, design és hosting: Ensim.hu